StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Марія Бурмака показала єдину доньку, яка "тріпала їй нерви"

21 березня 2024, 15:20
Ярина з'явилася на світ у шлюбі артистки з продюсером Дмитром Небесійчуком.
Марія Бурмака
Дочка Марії Бурмаки - Бурмака показала, який вигляд має її дочка Ярина / колаж: Главред, фото: instagram.com/mariaburmaka

Українська співачка Марія Бурмака практично не говорить про свою єдину дочку - таку обіцянку вона колись дала 28-річній Ярині. "Дітям відомих людей живеться непросто: вони завжди на увазі, незалежно від свого бажання. Це ранить", - зізналася артистка в інтерв'ю для Oboz.ua.

Однак цього разу Бурмака зробила невеликий виняток із правила, і не тільки розповіла про стосунки з Яриною, а й показала фотографії з нею. Зірка встановила зі спадкоємицею близький контакт, хоча шлях до цього для них був тернистим.

"Свого часу нерви вона мені потріпала сильно. І всяке буває у наших стосунках досі. Але найголовніше, що вона мені дуже близька. А те, як зовнішньо себе виражає – татуювання та інше – це не проблема. Вона хороша людина. І я завжди її у всьому підтримуватиму. Я не та мама, яка скаже: це був твій вибір – вигрібай тепер сама. Своїй дитині буду допомагати завжди. І так само – бути на її боці. Навіть, якщо помилиться, то все одно буде окремо весь світ і окремо – мама, яка за тебе. Так вчила мене моя мама", - зізнається Марія Бурмака.

відео дня

Ярина, яка взяла прізвище батька і всіляко уникає публічності, зараз перебуває в пошуку себе. Зіркова мама її в цьому не квапить, адже її головне бажання вже здійснилося - її донька виросла порядною і хорошою людиною.

"Зараз Ярина активно шукає себе. І музикою займається, і має в Instagram магазин вінтажних речей. Щось у неї виходить, щось – ні, але дає собі раду. Можливо мені хотілося би, щоби вона обрала якийсь інший шлях у житті. Але це її доля, яке маю право нав’язувати своє бачення? В головних речах вона мене не розчаровує. Порядна, добра людина", - розповідає співачка.

Марія Бурмака, Ярина Небесійчук
Дочка Марії Бурмаки - Бурмака показала, який вигляд має її дочка Ярина / колаж: Главред, фото: instagram.com/mariaburmaka

Хто така Марія Бурмака?

Марія Бурмака - українська співачка, активістка, телеведуча. Народна артистка України (2009) і одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус". На сцені з 1989 року, випустила 15 музичних альбомів.

Раніше колишня протеже Потапа, співачка Мішель Андраде, розповіла про дивну зустріч із музичним продюсером - єдину за час повномасштабної війни.

Також українська акторка Катерина Тишкевич показала наслідки сепсису на тілі. У артистки з'явилися великі шрами, які вона намагається прибрати болючими процедурами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти