StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Засранець світового класу": син Анджеліни Джолі і Бреда Пітта "привітав" батька

21 листопада 2023, 10:16
Пакс Джолі-Пітт зізнався, що актор завдав непоправної шкоди їхній родині.
Бред Пітт
Бред Пітт, схоже, втратив батьківський авторитет / https://ua.depositphotos.com/

Прийомний син зіркової пари голлівудських акторів - Анджеліни Джолі і Бреда Пітта - Пакс Джолі-Пітт, назвав свого батька Бреда Пітта "засранцем світового класу".

Про це він написав у дописі в Instagram до Дня батька 2020 року.

За інформацією Page Six, тодішній 16-річний хлопець використовував свій особистий акаунт, щоб критикувати Пітта через чотири роки після того, як актор нібито знущався над своєю колишньою дружиною Анджеліною Джолі та двома з їхніх шести дітей на борту приватного літака.

відео дня

"Вітаю цього засранця світового класу з Днем батька!! Ти знову і знову показуєш себе жахливою і підлою людиною", - написав хлопець.

"Ти не виявляєш жодної уваги та співчуття до своїх чотирьох молодших дітей, які тремтять від страху у твоїй присутності", — як повідомляється, продовжив Пакс, якому зараз 19 років, маючи на увазі 18-річну Захару, 17-річну Шайло та 15-річних близнюків Вів'єн та Нокса.

Пакс, який нібито написав повідомлення поверх фотографії Пітта, що приймає "Оскар" у 2020 році, написав, що зірка "бійцівського клубу" "ніколи не зрозуміє, якої шкоди" він завдав їхній родині, тому що він "нездатний на це".

"Ви перетворили життя найближчих до мене людей на постійне пекло", - продовжив він, згідно з повідомленням. "Ти можеш говорити собі і світу все, що хочеш, але правда коли-небудь вийде назовні.

"Отже, з Днем батька, ти, чорт візьми, жахлива людина!!!" - додав прийомний син пари.

Нагадаємо, раніше відомий голлівудський актор Бред Пітт вперше офіційно підтвердив свій роман з фітнес-тренером Інес де Рамон, яка на 30 років молодша за актора.

Нагадаємо, легендарні голлівудські актори Бред Пітт і Анджеліна Джолі завершили судовий процес по розлученню. Тяжкі судові баталії між екс-подружжям тривали сім років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти