StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

59-річний Бред Пітт готується знову стати батьком - Дженніфер Еністон збентежена

9 березня 2023, 21:43
Близьке оточення актора та його нової обраниці готується почути важливе повідомлення від закоханої пари.
Бред Пітт
Бред Пітт та Інес де Рамон вирішили завести спільну дитину / imdb.com

Роман 59-річного американського актора Бреда Пітта з його 29-річною коханою Інес де Рамон стрімко розвивається - з моменту їх зустрічі пройшло трохи більше шести місяців, а пара вже стала замислюватися про спільне потомство.

Такою інформацією з виданням Closer поділився інсайдер з близького оточення Пітта і де Рамон. Після того, як актор познайомив обраницю зі своїми дітьми від шлюбу з Анджеліною Джолі, та звозив дівчину в Париж, в їх відносинах намічається зрушення.

"Бред перетворив їхню поїздку до Франції на щось особливе. Інес розповіла друзям, що відчувала себе як принцеса. У них зараз дійсно період "медового місяця". Вони також повідомили друзям, що відкриті для того, щоб мати спільну дитину. Нікого не здивує, якщо скоро Інес оголосить про вагітність", - повідомляє інформатор.

відео дня

Також про плани Пітта і де Рамон обізнана й інша колишня дружина актора - Дженніфер Еністон. Інсайдер стверджує, що акторка має змішані почуття - вона рада за колишнього чоловіка, з яким знаходиться в дружніх відносинах, але в той же час щастя Бреда її зачіпає, адже "дитяче питання" в їх відносинах завжди стояло особливо гостро.

"Для Дженніфер іронічно бачити, як Бред залицяється до Інес, проводячи час з нею в тих місцях, які колись були важливими для їхньої пари. Це трохи боляче", - прокоментував інформатор.

Від шлюбу з Анджеліною Джолі у Бреда Пітта троє біологічних дітей і троє усиновлених.

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти