StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Запроданка Лорак опублікувала сопливий фрагмент пісні: українці розлютилися

8 лютого 2023, 13:49
21395
Співачка досі так і не зрозуміла, що українці ніколи її не пробачать, і їй так і доведеться до кінця життя співати на болотах.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Запроданка та українська співачка Ані Лорак, яка оселилася в Росії і продовжує мовчати про всі звірства російської армії в Україні, звернулася до своїх підписників, опублікувавши якийсь вірш або фрагмент нової пісні.

На своїй сторінці в Instagram, зрадниця і "хвостик" путініста Кіркорова, опублікувала сопливий фрагмент пісні і запитала своїх підписників, чи чекають вони її новий альбом.

Тим часом, це дуже розлютило українських фоловерів співачки.

"Ні, не чекаємо. Чекаємо перемоги над окупантами", "Ми чекаємо закінчення війни !!! Чекати пісні коли нас позбавили житла в рідному місті - нерозсудливо", " взагалі не чекаємо!", - пишуть вони.

До речі, ще о восьмій ранку було набагато більше негативних коментарів, але мабуть співачка їх активно підчищає. Звичайно, набагато приємніше читати про себе -"діву", ніж про те, як ти зрадила свою країну і народ.

Нагадаємо, раніше співачка Ані Лорак, яка довгий час мовчала про війну в Україні і потрапила під санкції РНБО, раптом заспівала.

Кароліна, справжнє ім'я співачки, заявила в соцмережі Instagram, що проводить благодійний онлайн-концерт для людей, які потребують допомоги. Такий вчинок Лорак шокував росіян.

Не секрет, що Лорак довгий час жила в Москві і гастролювала останні роки в Росії.

Нагадаємо, Ані Лорак на 11 місяці повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, згадала, що вона - українка.

Раніше запроданка Лорак скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні. Про те, що цих же родичів бомбить країна, якій вона продалася, Кароліна Куєк замовчує.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти