StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вирішила підзаробити: Лорак анонсувала благодійний концерт на допомогу "нужденним" онлайн

24 січня 2023, 13:22
Співачка-зрадниця анонсувала концерт, мета якого - зібрати гроші.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Українська співачка і зрадниця Ані Лорак, яка незважаючи на жорстоку війну Росії проти України, продовжує жити там і мовчати про звірства, звернулася до своїх підписників.

У своєму зверненні продажна зірка анонсувала "міні-акустичний" концерт, який вона проводитиме онлайн. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

"Дорогі друзі, з величезним задоволенням хочу запросити вас на свій акустичний міні-концерт, який відбудеться в прямому ефірі. Це буде благодійний концерт. У вас буде можливість допомогти людям, які потребують. Побачимося", - повідомила Лорак.

Вирішила підзаробити: Лорак анонсувала благодійний концерт на допомогу 'нужденним' онлайн

Лорак виглядає цілком задоволеною життям і щасливо повідомляє про благодійний концерт. При цьому, вона не уточнює яким "нужденним" можна буде допомогти. Не виключено, що виручені від концерту кошти вона відправить на допомогу російським терористам.

Нагадаємо, раніше ще одна естрадна співачка родом з України і матерая кремлівська запроданка Таїсія Повалій в черговий раз виступила з низкою цинічних пропагандистських заяв про Батьківщину і українців.

"Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я - з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення з зомбованого стану, в якому знаходиться сьогодні моя Україна, до нормального життя. Всі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей. Я чекала настання часу справедливості. Нарешті, воно настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба [...] У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і своє, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає. Володимир Путін для мене-ця та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд", – видала Повалій потік свідомості, лише злегка впорядкований штампами російської пропаганди.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти