StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Заліз на танцюриста і робив дивні рухи: Кіркорова можуть притягнути до відповідальності за пропаганду ЛГТБ

21 квітня 2023, 17:00
122461
Витівка з хрестом не навчила Філіпа Кіркорова пам'ятати про те, в якій країні він знаходиться.
Кіркоров в новому образі
Кіркоров в новому образі / Фото соцмережі

Путініст Філіп Кіркоров, який перекроїв себе з ніг до голови і виповз з гастролями по болотній країні-агресорі Росії, в черговий раз потрапив у скандал.

Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Пильні росіяни тут же побачили в концерті Кіркорова пропаганду ЛГТБ і тепер вимагають перевірити всю концертну програму артиста на наявність неоднозначних дій. Генпрокуратура РФ вже отримала запит на перевірку концерту естрадного співака, повідомляє телеграм-канал "Секрети Шоубізу".

відео дня

"Філіпа Кіркорова звинуватили в "пропаганді ЛГБТ". Під час концерту артист зробив сумнівну дію з одним зі своїх танцюристів (обнявся і закинув на нього ногу). Це вкрай обурило громадських діячів", - повідомило видання.

Нагадаємо, раніше головний павич російської естради і путініст Філіп Кіркоров, який буквально днями зібрався на передову в колготках, дав свій перший концерт після ряду пластичних операцій. Так, у Кіркорова не відкривається рот на сцені, а його білясті очі виглядають дивно і страшно.

Раніше путініст Філіп Кіркоров несподівано вирішив відповісти гумористу Максиму Галкіну, який на відміну від Філі не підтримав військовий напад Росії на Україну. Зокрема, Кіркоров відреагував на жарт Галкіна щодо своїх дивних нарядів в ефірі програми "Ти не повіриш!" на пропагандистському каналі НТВ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти