StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Закодуватися надійніше буде": Волочкова заявила, що кидає пити

16 липня 2023, 15:01
923
Після недавніх виходів у світ у вкрай нетверезому вигляді, Анастасія Волочкова, схоже, і сама злякалася своєї залежності.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова розповіла, що кидає пити через шоу / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Балерина Анастасія Волочкова втратила свій статус відомої танцівниці, і елементи балету використовує лише у власних шоу - академічне минуле залишилося позаду.

Зараз Волочкова активно просуває нову програму, у зв'язку з чим часто миготить на світських заходах країни-окупанта. Балерину давно підозрювали у зловживанні алкоголем, проте останнім часом і на публічних заходах вона стала з'являтися з явними ознаками сп'яніння.

Схоже, нездорова ситуація з міцними напоями стала турбувати і саму Волочкову - на своїй сторінці в Instagram вона виклала ролик, в якому відмовляється від алкоголю, нібито через інтенсивні тренування перед шоу. Однак свою проблему балерина не визнає, і стверджує, що в цілому випиває не багато і тільки просекко - легке, ігристе вино.

відео дня

"Золоті мої, на вашу радість я якийсь час назад вирішила відмовитися і від просекко, яке мені подобається з полуницею. Просто сама прийняла рішення. Хоча це особиста справа кожної людини, що їсти, що пити, як жити. Просто мені самій так захотілося", - пише Волочкова.

У коментарях до відео хтось хвалить танцівницю за рішення, а хтось іронізує на тему того, як багато зусиль вона прикладає, щоб замаскувати свою залежність: "З похмелюги відпивається", "Але закодуватися надійніше буде", "На ранок після просекко", "Мені здалося що у Насті руки трясуться", "Виправдовується, просто вже видно, що грань перейшла по випивці, а якось із ситуації виходити треба".

Раніше Анастасія Волочкова викликала у глядачів гомеричний регіт під час модного показу - за безглузді рухи балерини на подіумі її прозвали "пораненим коником".

Також Волочкова осоромилася в лікарні - заявилася на прийом в нетверезому вигляді, і стала качати права, чим дуже збентежила лікаря, до якого прийшла на консультацію.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти