StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Забився в конвульсіях: в РФ екстрено госпіталізували молодого актора кіно

21 червня 2023, 19:35
Він впав без свідомості в магазині, коли зіграв виставу. Йому відразу ж викликали швидку.
Російський актор Звєрєв впав і забився в конвульсіях
Російський актор Звєрєв впав і забився в конвульсіях / Фото Стархіт

Російський актор, зірка фільмів "Бій з тінню" і "Грозові ворота" Микита Звєрєв після вистави опинився на лікарняному ліжку.

Як пише пропагандистське видання Стархіт, Звєрєв, відігравши спектакль в Московському театрі комедії, пішов в магазин. Там йому стало погано: закрутилася голова, потемніло в очах. Актор втратив свідомість і кілька хвилин не приходив до тями. Небайдужі перехожі викликали швидку допомогу.

Актор не реагував на слова перехожих, а лише бився в судомах. Прибулі на місце медики зафіксували у 49-річного Звєрєва короткочасні провали в пам'яті-артист забув, що сьогодні відіграв спектакль. Микиту терміново доставили в лікарню, де діагностували перевтому.

відео дня

Зараз артист знаходиться під наглядом у лікарів. Він також раніше розповідав, що у нього були проблеми з тиском, а також безсоння.

Нагадаємо, раніше російський телеведучий Валдіс Пельш, який є почесним членом чистилища "Миротворець", яке він поповнив ще до нападу Росії на Україну, опинився в кардіології.

Раніше стало відомо про те, що російський співак Стас П'єха опинився в реанімації. За інформацією пропагандистського телеграм-каналу Shot, 42-річний співак вночі викликав швидку через проблеми з серцем.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти