StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я в українському списку на вбивство": засновник Pink Floyd відзначився новою маячнею

4 жовтня 2022, 16:20
Музикант, засновник і автор більшості хітів Pink Floyd Роджер Вотерс продовжує публічно негативно висловлюватися з приводу України і українців.
Уотерс, українці
Засновник Pink Floyd відзначився новою маячнею про українців / https://ua.depositphotos.com/

Легендарний музикант, засновник і автор більшості хітів психоделік-рок-групи Pink Floyd Роджер Уотерс - в останні роки, проте, відомий не творчістю, а своєю підтримкою кривавої російської політики ‒ стверджує, що внесений до "списку вбивства" українцями. Своєю конспірологічною теорією він поділився з журналістами видання Rolling Stone.

"Не забувайте, я внесений до списку знищення, який підтримує український уряд. Я в [чортовому-нецензурно] списку, а недавно людей вбивали. Але коли вбивають тебе, на твоєму фото пишуть "ліквідовано". Ну, я на одній з цих [чортових ‒ нецензурно] картинок".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що народна пісня "Ой, у лузі червона калина" стала одним із символів опору України російській агресії після того, як Андрій Хливнюк її заспівав під час патрулювання Софіївської площі в Києві у складі тероборони.

відео дня

Незабаром легендарна рок-група Pink Floyd і її лідер Девід Гілмор використовували запис голосу Хливнюка з цією піснею і записав трек "Hey Hey Rise Up", який швидко зібрав мільйони переглядів на платформі YouTube.

Пізніше Роджер Уотерс написав у Facebook відкритий лист першої леді України Олени Зеленської. У ньому він закликав українську сторону відмовитися від поставок зброї з Вашингтона, оскільки, на думку музиканта, саме з цієї причини в нашій країні триває війна – мовляв, мовляв "Захід підкидає паливо у вогонь". Але і на цьому музикант-путініст не зупинився і для припинення боїв порадив "визнати автономію" так званих "Л/ДНР".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти