StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ой, у лузі червона калина" сміливий чоловік зіграв на баяні під Кремлем

1 червня 2022, 21:31
Гімн Українських січових стрільців" Ой, у лузі червона калина " зіграли під стінами самого серця країни-агресора, Кремля - соціальні мережі підкорило відео.
Баян, Кремль
"Ой, у лузі червона калина" сміливий чоловік зіграв на баяні під Кремлем / колаж ua.depositphotos.com

У соцмережах 1 червня дуже популярним стало відео, на якому невідомий чоловік прямо біля стін Кремля в Москві (столиці країни-агресора, Росії) виконує під акомпанемент баяна пісню "Ой, у лузі червона калина". Ролик на своїй сторінці в Твіттер 1 червня опублікувало "Громадське радіо".

Гімн Українських січових стрільців пролунав в Олександрівському саду - за кілька кроків від Кремля. У ролику видно, що навколо музиканта зібралися роззяви, які з цікавістю його слухають. Деякі з них почали знімати його виконання пісні на камери своїх смартфонів.

Довідка. Легендарна пісня "Ой, у лузі червона калина" стала одним із символів опору України російській агресії після того, як її заспівав під час патрулювання Софіївської площі в Києві у складі тероборони Андрій Хливнюк (фронтмен рок-групи"Бумбокс")

відео дня

Його виконання миттєво призвело до появи безлічі реміксів і надихнуло легендарного гітариста Девіда Гілмора на випуск першої за кілька десятків років нової пісні його колективу Pink Floyd.

читайте також"Ой, у лузі червона калина" прозвучала з дзвіниці Михайлівського Золотоверхого

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що "Ой, у лузі червона калина " стала вірусною по всьому світу.

В Інтернеті з'явилося відео, на якому легендарну пісню заспівали музиканти з Малайзії, США, Індії, Південної Африки, Італії, Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Білорусі, Канади, Бразилії, Польщі, Південної Кореї, Фінляндії та Німеччини.

Одна з головних цілей відео, кажуть організатори, Підтримка онлайн-хабу Ukraine Helpers.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти