StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я серйозно захворіла": Могилевська вперше зізналася, чому у неї немає дітей

20 серпня 2023, 12:47
Наталя Могилевська відверто висловилася про материнство, і поділилася своїми планами на майбутнє з новим кавалером.
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська розповіла, чому не заводила дітей / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

48-річна співачка, музичний продюсер і Народна артистка України Наталя Могилевська була двічі заміжня, але дітей так і не завела. Про це в світських колах ходило безліч чуток, які вона вирішила раз і назавжди розвіяти.

В інтерв'ю для Олексія Суханова Могилевська зізналася, чому все ще бездітна. Правда в тому, заявляє співачка, що про продовження роду вона стала всерйоз замислюватися лише недавно, після зустрічі з новим коханим. До цього вона не сприймала болісно дитяче питання. Тепер же Наталя налаштована серйозно.

"Справа в тому, що я цією темою серйозно захворіла і це стало моїм величезним бажанням лише останній рік. До цього я не була до цього готова, і зовсім іншою жінкою була. І мені все одно, як складуться обставини. Можливо, я дізнаюся, що я вагітна. Можливо, ми поїдемо завтра в гарячу точку і приїдемо з малюком. Так теж може бути. Або хтось корзиночку залишить біля будинку. Я знаю точно, з такими людьми як я спочатку відбувається готовність і бажання, і лише після того будуть події. Сьогодні я готова і я щасливо вірю, що це зі мною трапиться", - розговорилася співачка.

відео дня

Також вона розповіла, чому для неї материнство стало таким важливим: "Це для мене можливість реалізувати свій головний потенціал в житті. В мене стільки накопичилося ніжності, любові. Я дуже добре знаю світ, я дуже багато чого можу показати дитині. Це внутрішня необхідність. Я хочу це відчути, я хочу розкритися в цьому".

Зараз Наталя Могилевська перебуває в серйозних стосунках з чоловіком на ім'я Валентин. Співачка зазначає, що дуже закохана, і з ним почала по-справжньому цінувати сімейний затишок.

Раніше стало відомо, що 59-річна Кортні Кокс змушує бойфренда одружитися на собі: зірка "Друзів" заручена вже дев'ять років, але її наречений постійно знаходить приводи не йти під вінець.

Також ЗМІ повідомили про те, що Брітні Спірс розлучається з чоловіком через 14 місяців офіційного шлюбу. Сем Асгарі нібито викрив співачку в зраді, і тепер шантажує її: вимагає грошей в обмін на своє мовчання про її брудні справи. Спірс новину про розставання з Асгарі підтвердила.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти