StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс розлучається з чоловіком через зраду

17 серпня 2023, 00:26
Джерела повідомили, що чоловік Спірс підозрює її в зраді.
Брітні Спірс, Сем Асгарі
Брітні Спірс і Сем Асгарі часто публічно з'ясовують стосунки / колаж: Главред, фото: instagram.com/samasghari

Скандальна американська поп-співачка Брітні Спірс та її чоловік Сем Асгарі розлучаються через звинувачення у невірності.

За інформацією Page Six, джерела повідомили виданню в середу, що Асгарі нібито посварився зі Спірс минулого тижня через чутки про те, що вона йому зрадила.

Хоча незрозуміло, чи мають претензії якесь обґрунтування, це нібито призвело до серйозного конфлікту між ними. Повідомляється, що 29-річний чоловік співачки вже навіть переїхав з їхнього спільного дому.

відео дня

Представники 41-річної Спірс не відповіли на запит про коментарі. Тим часом, видання повідомляє, що Асгарі мало що отримає від співачки, якщо їх шлюб дійсно закінчиться розлученням.

"Брітні і Сем підписали шлюбний договір на її користь", — повідомило джерело. "Будь-які гроші, які вона заробила до весілля, захищені", - додають вони.

Нагадаємо, раніше перелякані сусіди Спірс і Асгарі викликали поліцію - їх налякали люті крики Брітні і шум боротьби, які доносилися з будинку подружжя.

Крім того, в ЗМІ почали з'являтися новини про те, що Бріт і Сем знаходяться на межі розлучення. Інсайдер стверджував, що нервові зриви співачки сильно ранять її чоловіка, через що у них виникають конфлікти.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти