StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я проклинаю себе": скандальний публіцист шкодує, що відмовив Пугачовій у "чаї"

9 листопада 2023, 17:01
Отар Кушанашвілі переконаний, що зараз міг би опинитися на місці Максима Галкіна.
Отар Кушанашвілі, Алла Пугачова
Отар Кушанашвілі розповів, як відмовив Пугачовій у романі / колаж: Главред, фото: instagram.com/otar.kushanashvili, instagram.com/alla_orfey

Скандальний журналіст Отар Кушанашвілі відомий своїми гучними висловлюваннями про зіркових жителів світу шоу-бізнесу. Його їдким коментарям в дев'яності роки, коли він пристрасно бажав зберегти за собою амплуа епатажного базікала, піддавалася навіть Алла Пугачова - у 1997 на радіо Кушанашвілі назвав її конем Пржевальського, за що, за чутками, на нього було скоєно замах.

Журналіст приніс Примадонні свої публічні вибачення, визнав, що був у стані сильного алкогольного сп'яніння, і серце співачки відтануло. Однак тепер стало відомо, що ця історія мала продовження.

Кушанашвілі розповів росЗМІ, що після цього він приїхав до Філіпа Кіркорова, який на той момент був одружений на Пугачовій, але його не виявилося вдома. Двері йому відкрила сама Алла Борисівна, і нібито наполегливо запрошувала "на чай". Але журналіст відмовився.

відео дня

"Знаєте, про що я шкодую найбільше? Не про те, що назвав її "конем Пржевальського", потім просив вибачення в залі суду. Це зрозуміло, я і не таких людей ображав, коли напивався. Одного разу Пугачова покликала мене в гості. Вона сказала: "Зайдеш випити чай?" Я відмовився, а потім все життя проклинав себе за це. Якби зайшов, я б був на місці Галкіна", - переконаний він.

Також Отар Кушанашвілі натякнув, що шлюб між Пугачовою і Кіркоровим був далекий від загальноприйнятого розуміння цього слова. "Філіп один з найсмішніших людей в її житті. Розумні люди розуміють, що ніякого шлюбу там не було і бути не могло. Ніяким чоловіком Філіп Кіркоров в звичайному розумінні цього слова не був", - стверджує публіцист.

Раніше українська ведуча і журналістка Наталія Мочейчук розповіла, що Пугачова і Галкін відмовилися давати їй інтерв'ю, коли вони випадково зустрілися в Юрмалі.

Також росЗМІ стали розпускати чутки про те, що двійнята Ліза і Гаррі не є дітьми Галкіна. Їх батьком називають фаворита Алли Пугачової, якому вона надавала знаки уваги.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти