StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я його не впізнала": Огнєвіч розкрила деталі військової служби-тата пенсіонера

22 квітня 2024, 20:04
312
Він міг би відпочивати в безпечному місці, але замість цього він рятує життя і долі українських героїв.
Злата Огневич з батьком
Злата Огнєвіч тато - Огнєвіч розповіла про військову службу батька / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Леонід Григорович Бордюг, батько української співачки Злати Огнєвіч, до початку повномасштабної війни був військовим хірургом на пенсії. Коли країна-окупант вторглася на наші землі, тато зірки довго не роздумував і вступив до ЗСУ, хоч і не був військовозобов'язаним.

Сьогодні Леонід Григорович працює в госпіталі на Харківському напрямку і рятує життя українським захисникам. Війна сильно змінила чоловіка, зазначає Злата Огнєвіч.

"Через пів року, коли батько приїхав зі шпиталя, я його не впізнала. Це була зовсім інша людина. Його очі були сумні, він провів дуже багато операцій і ампутацій", - розповіла співачка на проєкті "Пісня мого життя".

відео дня

Артистка зазначила, що відчуває неймовірну гордість за батька та його внесок у наближення перемоги України. Він є для неї прикладом стійкості, до якої потрібно прагнути.

"Він для мене приклад, адже йому понад 65 років, він вже міг би бути на пенсії, відпочивати, але обрав інший шлях і допомагає пораненим. У мене з батьком дуже сильний зв'язок, і з роками він став ще сильнішим", - поділилася Злата Огнєвіч.

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представник України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка Анна Кошмал висловилася про спілкування зі своєю "сім'єю" путіністів зі "Сватів" - Федором Добронравовим, Тетяною Кравченко, Олесею Железняк та іншими, які поливають артистку брудом і підтримують війну в Україні.

Також відомий український блогер Тайлер Андерсон (Олексій Шкробинець) з YouTube-каналу Geek Journal повідомив, що пішов на фронт і розповів, що його мотивувало на таке рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти