Сергія Шнурова позбавили статусу святого

29 грудня 2020, 18:12оновлено 30 грудня 2020, 00:15
Тепер Сергій Шнуров не може називати себе святим - хоч би навіть і жартома.
Сергій Шнуров
Сергій Шнуров / Instagram

Пародійна релігійна течія, відома як "Церква літючого макаронного монстра" позбавила Святого статусу лідера угруповання Ленінград, відомого російського співака, медіаменеджера і політика Сергія Шнурова.

Про це повідомляє портал Підйом. Як повідомляють журналістам, парафіянам цієї церкви, пастафаріанцям, тепер не рекомендується слухати пісні Шнурова.

"Наші віряни були незадоволені його поведінкою і сказали, що таке несумісне зі статусом святого, провели церковний суд, голосування і прийняли рішення. Він не виправдав нашу довіру і зробив порочать його вчинки", ‒ заявили священнослужителі.

відео дня

До слова, Святим Шнурова визнали у 2017-му - за любов до макаронних виробів і "служіння абсурду". Але тепер, церковний суд пастафаріанців прийняв рішення позбавити співака такого статусу з формулюванням"змінив макаронів, віддавши перевагу їм серйозні щі й велику політику".

Пастафаріанство ("Церква летючого макаронного монстра") існує з 2005 року як пародійна релігія. Її заснував американський фізик Боббі Хендерсон на знак протесту проти рішення Департаменту освіти штату Канзас викладати в школах Канзас теорію "розумного задуму", яка має на увазі існування"Творця".

читайте також"Розпливлося хайло-ботокс": Шнуров висміяв Стаса Михайлова за лицемірство

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти