StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ви ж віруюча людина": Волочкова здалася з великим мужиком на ліжку, Панін зацінив

20 вересня 2022, 05:01
Анастасія Волочкова знову нарвалася на критику шанувальників.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / скріншот

Російську балерину Анастасію Волочкову, яка виступила на підтримку війни в Україні, висміяли за зв'язок з майстром сумнівної спеціальності.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала спільне фото, під яким зізналася, що була в захваті від сеансу.

"Максим-чарівник. Я й не знала про існування таки практик.Результат з першого сеансу! Не приховую, не дешеве задоволення, але це варто того. Метасоматика - метод, що дозволяє коригувати стан людини на всіх рівнях", - підписала фото Волочкова.

відео дня
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / скріншот

Чергові хвастощі викликали тільки сміх шанувальників Волочкової, а ось акторові Олексію Паніну її пост сподобався.

"Шофер, банщик, чарівник. Кого вже тільки не зустріли ви на своєму шляху", "Настуся, останнім часом всемогутні помічники чим тільки не розширюють ваш розум і ні чого не допомагає, прям біда. І книги дарують, розтяжки, настоянки, терапії. Може справа то зовсім не в дивовижних засобах?", "Анастасія, ви ж віруюча людина. Яка метосоматика, залучення благополуччя? Це ж шарлатанство. Шкода вас. Крутяться вічно поруч з вами якісь сумнівні особистості", "Де вона їх усіх знаходить. Одні дворняги і шарлатани", - писали в коментарях під постом.

Нагадаємо, раніше Волочкову розкритикували за нескромне вбрання. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала у сукні без бюстгальтера. У такому образі вона знімалася в новому кліпі на свою пісню.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти