StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Другий сезон "Уенсдей" може "піти" з Netflix: де дивитися

3 січня 2023, 21:31
Стрімінговій платформі належить поборотися за серіал з Дженні Ортега - "Уенсдей".
Середа
Середа / imdb.com

Гучний серіал "Уенсдей" ризикує покинути стрімінгову платформу Netflix.

Популярний серіал, в якому Дженна Ортега грає Уенсдей Аддамс, вийшов на Netflix в листопаді минулого року. Це стало величезним хітом для потокового гіганта. Стрічка обійшла "Дуже дивні справи" і набрала найбільшу кількість переглядів за один тиждень серед англомовних серіалів на Netflix, набравши понад 400 мільйонів годин за один тиждень, пише The Independent.

Шанувальники високо оцінили сценарій серіалу та виступ Ортеги як похмурого підлітка, і багато хто з нетерпінням чекає другого сезону.

відео дня

Однак, незважаючи на величезний успіх, Netflix ще не продовжив "Уенсдей" на другий сезон. Популярність шоу майже гарантує, що це станеться, але питання в тому, де?

Netflix буде прагнути зберегти "Уенсдей" на своїй платформі, але стример може не мати вибору в цьому питанні, оскільки серіал є продуктом Metro-Goldwyn-Mayer (MGM).

Як повідомляв Deadline минулого року, Amazon і MGM завершили злиття на суму 8,5 млрд доларів, що означає, що права на серіал можуть піти разом з ним.

Це означає, що прем'єра другого сезону може відбутися на потоковому гіганті Amazon Prime Video, а не на Netflix.

Звичайно, це не безперечно. Netflix може укласти угоду з Amazon, щоб продовжити показ популярного серіалу.

Нагадаємо, раніше американська актриса Дженна Ортега стала справжнім кіновідкриттям наприкінці 2022 року - вона зіграла головну роль у серіалі Уэнздей, який присвячений пригодам Уенздей Аддамс в її підліткові роки.

Зараз Ортега приковує до себе загальну увагу - актриса з радістю ділиться подробицями про зйомки в серіалі, і про те, як вживалася в свою героїню.

Зокрема артистка зазначає-безліч діалогів на екрані так і не прозвучали, адже у неї була свобода вирішувати, чи варто Уенздей говорити якусь репліку. Найбільше їй запам'яталася та, від якої вона відмовилася в 4 епізоді серіалу - серії, з танцем Уэнздей, яка стала чи не більш популярною, ніж сам серіал.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти