Лікарі заборонили відомій співачці виходити на сцену - що сталося

3 жовтня 2024, 01:30
46
Ізоляція Ірини Федишин триватиме понад 20 днів.
Ірина Федишин
Ірина Федишин новини - у Ірини Федишин проблеми зі здоров'ям / колаж: Главред, фото: instagram.com/irynafedyshyn

Співачка Ірина Федишин активно готувалася до туру Україною, проте її планам не судилося збутися. На заваді зустрічі з шанувальниками стали проблеми артистки зі здоров'ям.

Про це зірка розповіла у своєму блозі в Instagram. Федишин попросила у фанатів, які вже придбали квитки, вибачення за незручності, та висловила надію на їхнє розуміння.

Крім того артистка зазначила, що від роботи її відсторонили медики на цілих три тижні. "Концерти переносяться у зв’язку з важливими обставинами, що стосуються мого лікувального процесу. Попри те, що костюми вже пошиті, пісні написані, а квитки, майже, продані, найближчі три тижні лікарі заборонили мені виходити на сцену", - написала вона.

відео дня

При цьому Ірина Федишин, незважаючи на солідний термін самоізоляції, не стала уточнювати, які саме проблеми зі здоров'ям змусили її перенести виступи.

Хто така Ірина Федишин?

Ірина Федишин - українська співачка, поет-пісняр, композитор. Випустила 6 альбомів і три збірки. Двічі отримувала премію "Пісня року" (2017, 2021). Брала участь у шоу "Голос країни-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна світська журналістка Аліна Доротюк потрапила в автомобільну аварію, внаслідок якої її автомобіль зазнав серйозних пошкоджень.

Також син Діми Коляденка, музикант Пилип Коляденко, зізнався, що вже давно одружений, та розкрив подробиці про шлюб і свою непублічну обраницю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти