StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соломія Вітвіцька відповіла на чутки, що закрутила роман із одруженим чоловіком

12 березня 2024, 18:32
Ведуча була дуже здивована, коли почула про себе подібні плітки.
Соломія Вітвіцька, Олексій Ситайло
Соломія Вітвіцька висловилася про роман з Олексієм Ситайлом / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Українська ведуча Соломія Вітвіцька наприкінці лютого підтвердила, що більше не самотня - вона будує стосунки з лейтенантом ЗСУ Олексієм Ситайлом. Це її перші публічні стосунки після розлучення з телеоператором Владом Кочатковим 2020 року.

Коли Вітвіцька підтвердила свій роман із Ситайлом, у Мережі почали ширитися чутки про те, що Олексій на момент початку їхніх стосунків був одружений. Ведуча в інтерв'ю для Люкс ФМ висловила здивування через подібні плітки.

"Ми були обидва розлучені", - заявила вона з посмішкою. При цьому Вітвіцька зазначила, що зберігає дружні стосунки з колишнім чоловіком, а її нинішній обранець досить мудрий і впевнений у собі, щоб сприймати це адекватно.

відео дня

В Олексія Ситайла, який до повномасштабної війни був головою суду в Сумській області, є двоє дітей від попереднього шлюбу. Після 24 лютого 2022 року його колишня дружина з донькою та сином виїхала за кордон. Соломія Вітвіцька з першою сім'єю обранця не спілкується.

Хто така Соломія Вітвіцька?

Українська телеведуча, журналістка, ведуча проєкту "ТСН" на телеканалі 1+1, повідомляє Вікіпедія.

Раніше зірка "Сватів", українська акторка Анна Кошмал, повідомила про поповнення в родині. Артистка була рада поділитися новиною про те, що в клані Кошмалів стало на одну людину більше.

Також зірка шоу "Ліга Сміху", військовий Віктор Розовий повідомив, що вперше одружився. На фото з РАГСу та з весілля комік уперше показав свою обраницю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти