StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оце так каблучка: LOBODA приймає вітання з весіллям

25 жовтня 2023, 02:00
24100
Світлана Лобода наробила чимало шуму новим інтригуючим фото.
Світлана Лобода
Світлана Лобода натякнула на весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода повідомила шанувальникам, що у неї був дуже "насичений вівторок", та залишила для них загадку, яка моментально розлетілася по мережі.

На своїй сторінці в Instagram LOBODA опублікувала провокаційний знімок: ніжне рукостискання двох рук, чоловічої та жіночої, на тлі букета з білосніжних троянд. На безіменному пальці жінки красується обручка з великими діамантами.

Фанати сприйняли фото, як натяк на те, що Світлана побралася або і зовсім вийшла заміж. У коментарях її буквально засипали привітаннями: "Ви вийшли заміж??? Вітаю, якщо це так!!", "Боже, вітаю вас, ви заслужили бути щасливою і коханою, я так рада за вас", "Ого! Світлана, будьте щасливі", "Кохання і миру!!!", "Вітаю! Щастя вам безмежного", та ін.

відео дня

Втім, шанувальники Лободи висловили ще одну теорію: це - ніщо інше, як кадр з її нового кліпу, інтерес до якого вона вирішила підігріти таким незвичайним способом. Сама ж співачка, насолоджуючись фурором, який вона спровокувала, поки тримає інтригу і не поспішає розкривати, що означає цей кадр.

Лобода
Світлана Лобода натякнула на весілля / instagram.com/lobodaofficial

Раніше коханка Девіда Бекхема розкритикувала футболіста за обман - Ребекка Лус поскаржилася на те, що спроба спортсмена виставити себе жертвою обставин, а її - негідницею, псує її репутацію.

Також стало відомо, що голлівудська зірка Меріл Стріп розлучилася з чоловіком, скульптором Доном Гаммером, після 45 років шлюбу. Вони одружилися ще в 1978 році і разом виховали чотирьох дітей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти