StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Після 45 років шлюбу": голлівудська зірка Меріл Стріп розлучилася з чоловіком

21 жовтня 2023, 19:58
1812
Представник Стріп поділився подробицями розставання подружньої пари.
'Після 45 років шлюбу': голлівудська зірка Меріл Стріп розлучилася з чоловіком
Меріл Стріп розлучається із чоловіком / колаж: Главред, скріншот: instagram/merylstreep

Голлівудська акторка Меріл Стріп здивувала своїх прихильників новиною - після 45 років шлюбу вона розлучилася зі своїм чоловіком, скульптором Доном Гаммером.

Відповідну інформацію опублікувало видання Page Six Friday. Представник Стріп поділився подробицями розставання пари і заявив, що вони розійшлися ще шість років тому:

"Дон Гаммер і Меріл Стріп розлучені понад шість років, і хоча вони завжди піклуватимуться одне про одного, вони обрали життя окремо", - сказав представник Меріл.

відео дня

Поки що ані Меріл Стріп, ані Дон Гаммер новину про своє розлучення не коментували. Ба більше, днями акторка відвідала церемонію вручення премії Princesa de Asturias Awards 2023 із обручкою. Тим не менш, востаннє Гаммер супроводжував дружину на церемонії вручення "Оскара" ще 2018 року.

Що відомо про подружжя

Меріл Стріп і Дон Гаммер одружилися 1978 року. В шлюбі у них народилося четверо дітей - співак та автор пісень Генрі Вулф, якому зараз 43 роки, та акторки Мемі Гаммер, 40 років, Грейс Гаммер, 37 років, та Луїза Джейкобсон, 30 років.

Нагадаємо, що зірка "Гри престолів" хоче відібрати дітей у чоловіка після розлучення. Софі Тернер подала в суд на Джо Джонаса і стверджує, що він не віддає дітей для того, щоб відвезти їх до Великобританії.

Брежнєва висловилася про розрив з Меладзе. Співачка і композитор та музичний продюсер Костянтин Меладзе стали офіційно чоловіком і дружиною в 2015 році.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти