StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Баффі" Сара Мішель Геллар показала стрункі ніжки в короткому до непристойності міні

20 січня 2023, 02:05
45-річна "переможниця вампірів" з шиком і помпою повертається на екрани.
Сара Мішель Геллар
Сара Мішель Геллар в міні-спідниці прийшла на прем'єру Вовченя / instagram.com/sarahmgellar

20 років тому закінчився культовий містичний серіал Баффі - переможниця вампірів. Виконавиця головної ролі, американська акторка Сара Мішель Геллар, з тих пір знімається не часто, вибираючи проєкти, які дійсно їй до душі.

А душі захотілося знову повернутися в підлітковий серіал про надприродне. В кінці січня 2023 року вийде серіал Вовча зграя, де Геллар зіграє одну з головних ролей.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Сара Мішель опублікувала фото з прем'єрного показу фільму Вовченя, з яким пов'язаний серіал, в якому знялася вона. Наряд акторка обрала з вельми однозначним посилом - нехай вона вже і не школярка зі зброєю в руках, але все ще гаряча, як пекло.

відео дня

Навіть будучи 45-річною мамою двох дітей Геллар може дозволити собі таке міні, від якого у глядачів захоплює дух. Акторка без збентеження оголила ніжки, і, як і раніше, не відчуває упереджень перед відкритими нарядами.

Шанувальники Баффі у виконанні Геллар наполягають - якщо вона колись вирішить повернутися до ролі винищувачки, глядачі не помітять різниці, адже Сара Мішель не постарішала ні на рік. Можливо, акторка отримала від своєї героїні не тільки світову славу, а й надприродний здібності.

Сара Мішель Геллар
Сара Мішель Геллар в міні-спідниці прийшла на прем'єру Вовченя / instagram.com/sarahmgellar

Раніше українська співачка Тіна Кароль показала пікантні кадри з фотосесії, в якій вона знялася напівоголеною - в пальто на голе тіло і золотих прикрасах.

Також спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова побалувала шанувальників особистими кадрами прямо зі спальні в домашньому халатику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти