StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Волочкова продовжує "всихати": балерина показала фото в купальнику

21 листопада 2023, 13:39
7842
Анастасія Волочкова продовжує худнути і лякати своїх шанувальників зовнішнім виглядом.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова активно готується до власного шоу / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Про витівки російської балерини Анастасії Волочкової скоро можна буде писати мемуари. Тим часом, схоже, що у артистки назрівають серйозні проблеми зі здоров'ям.

Зокрема, останнім часом Волочкова, яка з'являлася на публіці найчастіше "напідпитку", готується до "мрії всього свого життя" - особистого шоу. Вона показує, як тренується в залі, ходить на різні шоу і намагається якомога активніше рекламувати свій захід.

Однак її підписники не на жарт занепокоїлися її зовнішнім виглядом. Волочкова дуже сильно схудла і, судячи з усього, продовжує худнути далі.

відео дня

Так, балерина поділилася свіжим фото. Там вона позує в купальнику, демонструючи дуже худі ноги і руки.

Сама Волочкова підписала фото так: "З неймовірним фізичним навантаженням у підготовці до прем'єри нового шоу "Одержимість" і практично відсутністю їжі, я ще схудла. Але сили начебто є. Тому що я одержима творчістю. І це грандіозне шоу для мене - здійснення мрії мого життя! Тому кожен прогін в радість. Зате легко мені і моїм партнерам".

На фото - худа Анастасія Волочкова:

Багато хто відзначає, що причина схуднення - не підготовка до шоу, а алкоголь, яким зловживає балерина.

"Далі буде гірше, на жаль. М'язи всихають", "Одержимість алкоголем на жаль"," На жаль, спиртне "з'їдає" м'язи. Це ви не схудли, Анастасія, ви спилися. Огидно, що стільки людей навколо неї, і ніхто не витягне з цього, все тільки потішаються. Шоубізнес - жорстокий звір", "Обожнюю цю дівчину, вона Королева і гордість Росії. Побільше б таких гідних талановитих і поважаючих себе", - пишуть їй підписники в Instagram.

Нагадаємо, раніше Анастасію Волочкову підняли на сміх через новий образ - наряд для світського заходу був продуманий до деталей, проте любов балерини до випивки і фотошопу дизайнери врахувати не змогли.

Раніше також балерина здивувала своїм безглуздим танцем, коли навіть не потрапляла в музику. Її фоловери тоді висунули різні версії такого непрофесіоналізму.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти