StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася про другу вагітність

9 травня 2022, 18:14
265
Ведуча помітила незвичайний знак.
Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася про другу вагітність
Віра Кекелія поділидася своїм секретом / instagram.com/kekeliavera/

Ведуча проєкту "ЖВЛ" на 1+1, зірка "Жіночого Кварталу" та співачка Віра Кекелія вдруге стане мамою. Про подію співачка повідомила в День матері у своєму інстаграмі.

Ексклюзивно майбутня мама поділилася, як дізналася, що вдруге вагітна:

"Однієї ночі я прокинулася від сну, у якому обираю ім'я дитині. Я лежала у ліжку і продовжувала, вже на яву, прокручувати у голові різні варіанти. В якусь мить я сказала собі: "Віра, а чого ти взагалі це робиш?". Це був перший дзвіночок. Минуло кілька днів і я відчула себе інакше. Я вже маю досвід вагітності з Іваном, тож чітко змогла зрозуміти, що "це воно". Коли я купила тест і побачила дві смужки, одразу розповіла Ромі. Він дуже зрадів, але відреагував стримано. Пам'ятаю, що він каже: "Боже, я так боюся передчасно радіти. Буду радіти спокійно". Нам зараз дуже цікаво спостерігати, як Іван цікавиться, хто там може бути. Друга вагітність - це надзвичайна радість для нашої родини, адже діти - це наші вчителі і в той же час - неймовірне щастя".

відео дня
Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася про другу вагітність

Співачка поділилася цікавим фактом, що буквально за день до того, як вони із чоловіком дізналися про другу вагітність, вони віддали майже всі дитячі речі: візочок, автокрісло, одяг в дитячий притулок.

Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася про другу вагітність

"Чим більше ти віддаєш, тим більше щастя ти отримуєш", - коментує Віра.

Подружжя тримає стать майбутньої дитини у таємниці. Ведуча наразі знаходиться із родиною на Західній Україні та поділилася, що ще не знає, де саме буде народжувати:

"В наш час важко планувати навіть завтрашній день. Ми живемо не днями, а секундами. Звичайно, хотілось би народжувати в Києві, але будемо дивитися по ситуації".

Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася про другу вагітність

Подробиці від Віри Кекелії дивіться завтра о 10.05 у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" на телеканалах 2+2, ТЕТ і YouTube-каналах 1+1 та "Сніданку з 1+1".

Нагадаємо, Віра Кекелія 17 жовтня 2017 року вийшла заміж за фіналіста "Голосу країни-7" Романа Дуду, з яким познайомилась на проєкті. 30 квітня 2020 року у них народився син, якого назвали Іваном.

На час війни проєкт "ЖВЛ" поступився місцем в ефірі загальнонаціональному інформаційному марафон. Однак, редакція проекту продовжує працювати. Дивіться ексклюзивні інтерв’ю із відомими особистостями про те, як вони переживають війнув Україні і що роблять для перемоги на офіційному YouTube-каналі "ЖВЛ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти