StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Входжу спокійно - як ЗСУ увійшли в Херсон": Нікітюк начитала заспокійливу мантру для українців

28 листопада 2022, 21:14
Відома українська телеведуча, шоувумен і світська левиця Леся Нікітюк записала для всіх співвітчизників-українців заспокійливу мантру.
Никитюк, Мантра
Леся Нікітюк начитала заспокійливу мантру для українців / скріншот з відео, УНІАН

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк начитала для українців спеціальну заспокійливу мантру. Трек вона виклала на свій YouTube-канал.

Дівчина сподівається, що завдяки її мантрі українці зможуть медитувати, представляючи перемогу України у війні, загибель окупантів і повернення тимчасово анексованого Криму.

"Слухати два-три рази на ніч", - сказала вона.

"Я закриваю очі. Входжу в стан рівноваги. Входжу спокійно. Так само спокійно, як ЗСУ увійшли до Херсона. Кайф. Я в нірвані. І це я тільки згадала, як у Херсоні зустрічали наших військових. Хочете відчути ще більше задоволення? Покладіть руку на серце і повільно в такт повторюйте за мною: Бу – да – новий. Я розслабляюся. Згадую, що 90 тисяч росіян свої очі вже не відкриють. Я занурююся в темряву, але мені не страшно, тому що знаю, що через кілька годин ДТЕК знову включить світло в моєму районі. [...] Я уявляю собі, що стою на березі моря. На березі синьо-жовтого Чорного моря. В Криму. Українському Криму. Підходжу до місцевого і питаю: "Дід, а як пройти до Кримського мосту?". Він дивиться на мене і каже: "А як ти пройдеш, якщо він під водою?". Посміхнувся, сів на HIMARS і поїхав. Раптом я чую звуки повітряної тривоги і відразу входжу в транс", – спокійним голосом начитувала мантру Нікітюк.

Також Нікітюк розповіла, що музику до мантри написав легендарний український продюсер і композитор Руслан Квінта, а текст – сценарист студії "Квартал 95" Михайло Мартинюк.

Нагадаємо, раніше відомий український модельєр Андре Тан заінтригував шанувальників новим романом. Вперше після розлучення в 2021 році він заговорив про особисте життя і показав фото з коханою.

Також зірка кіносаги Сутінки Тейлор Лотнер розчарував усіх своїх шанувальниць і одружився на дівчині, з якою зустрічався з 2018 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти