StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кароліно, ми тебе чекаємо": шанувальники завалили Ані Лорак проханнями повернутися в Україну

26 вересня 2021, 19:30
Співачка пробудила в українцях ностальгію.
Ані Лорак
Ані Лорак наполегливо попросили повернутися в Україну / кліп "Бачила"

Опальна українська співачка Ані Лорак днями випустила першу за 14 років композицію рідною мовою – "Бачила" – в якій вона ділиться особистими переживаннями. Мабуть, цим треком зірка пробудила в українцях ностальгію, і вони попросили її повернутися в Україну.

"Мої улюблені, я щаслива! "Бачила" отримала божевільний відгук у ваших серцях ... я читаю всі коментарі і дякую кожному за теплі слова", – написала Кароліна у своєму інста-блозі.

Нагадаємо, що упродовж всієї війни РФ з Україною Ані Лорак мешкає та гастролює на території країни-агресора, чим викликала неабиякий осуд з боку земляків. Нещодавно вона приїжджала в Одесу з концертом, і він пройшов цілком вдало. А ось кілька років тому українці зірвали їй концерт в Україні. Цього разу ж вони були більш лояльні до артистки і навіть попросили її повернутися на батьківщину.

"Кароліно, повертайся в Україну. Ми тебе чекаємо", "Неймовірна пісня і дуже зворушлива! А ваш спів українською гріє серце! Чекаємо на зустріч на концертах в Україні", "Кожна пісня до глибини душі", "Ви найкраща співачка України", "Поверніться вже на батьківщину", "Чекаємо на тур містами України", – пишуть фани в коментарях.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак – українська співачка, народна артистка України (2008). З 2014 року активно виступає в РФ. Володарка безлічі російських музичних премій.

Представляла Україну на конкурсі пісні Євробачення-2008 з піснею Shady Lady і посіла друге місце.

Володарка премій "Золотий грамофон", "Співачка року", "Золота шарманка", "Людина року", "Пісня року" та ін., а також п'яти "золотих" дисків ("Там де ти є...", "Мрій про мене", "Ані Лорак", "Smile", "Розкажи") і двох "платинових" ("Сонце" і "15").

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти