StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва назвала шлюб із Костянтином Меладзе помилкою

12 березня 2024, 16:14
Співачка зазначає, що їй знадобилося багато часу, щоб відчути до цього етапу у своєму житті вдячність.
Віра Брежнєва, Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва розповіла, як відновилася після розлучення з Костянтином Меладзе / колаж: Главред, фото: instagram.com/verververa, instagram.com/meladzemusic

На початку жовтня 2023 року українська співачка Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення з музичним продюсером Костянтином Меладзе. Чутки про їхнє розставання почалися незадовго до початку повномасштабної війни в Україні, але зіркове подружжя зберігало мовчання.

Брежнєва не раз зазначала, що розставання з чоловіком було для неї важким в емоційному плані. Про цей епізод свого життя, який вона називає трансформуючим, вона розповіла лише після того, як остаточно його пережила - на це пішло близько півтора року.

В інтерв'ю для Дінари Сатжан Віра Брежнєва розповіла, що вдячна всім своїм помилкам за досвід - після однієї з них вона відновлювалася півтора року, але і її вона зараз уже відпустила, і не тягне за собою в нове життя, як валізу без ручки.

відео дня

"Ситуація, після якої я півтора року приводила себе до ладу. Це повний цикл - від розуміння і до виходу з цього стану, до повноцінного відчуття, що я в ресурсі. Усі чекають, що я розклеюсь, і почну голосити, як раніше було добре. Це не мій шлях. Я обираю інший шлях, я обираю рухатися вперед. Так, це була моя помилка, мій урок. Найголовніше - це бути вдячною цьому уроку", - зазначає Віра Брежнєва.

Хто такий Костянтин Меладзе?

Костянтин Меладзе - композитор, аранжувальник, поет-пісенник і музичний продюсер. Старший брат співака Валерія Меладзе. Засновник дівочого поп-гурту ВІА Гра. Його пісні виконували Софія Ротару, Алла Пугачова, Вєрка Сердючка та ін. Меладзе був продюсером і кмпозитором кіномюзиклів "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок". Брав участь в якості наставника, продюсера і композитора в різних телешоу - "Фабрика зірок", "Голос країни", "Хочу V ВІА Гру", "Х фактор" та ін.

Раніше зірка шоу "Ліга Сміху", військовий Віктор Розовий повідомив, що вперше одружився. На фото з РАГСу і з весілля комік вперше показав свою обраницю.

Також у ЗМІ з'явилася новина про те, що Віталій Козловський вперше стане батьком. Чутки про швидке народження в сім'ї артиста дитини з'явилися лише через кілька днів після новин про його одруження.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти