StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віталій Козловський уперше стане батьком - ЗМІ

10 березня 2024, 13:31оновлено 10 березня, 15:43
Дуже скоро співак отримає ту сім'ю, про яку він мріяв довгі роки.
Віталій Козловський
Дружина Віталія Козловського вагітна первістком / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

У день свого 39-річчя український співак і військовий Віталій Козловський на всю країну оголосив про те, що одружився. Особистість дружини артист вважав за краще не розкривати, але преса і фанати впевнені, хто ж став його обраницею.

Другий сюрприз очікував шанувальників Козловського через кілька днів після новини про його одруження. Дуже скоро здійсниться давня мрія артиста - він стане батьком.

Віталій не робив жодних офіційних заяв із цього приводу, проте вагітність його дружини підтвердили виданню Oboz.ua одразу кілька джерел з оточення пари. Ймовірна дружина і майбутня мама первістка Козловського, за чутками, перебуває на останніх термінах вагітності.

відео дня

Варто зазначити, що навесні минулого року Віталій Козловський розповідав, що питання батьківства давно стояло для нього дуже гостро - морально він був готовий до дітей, проте в нього та його партнерки довгий час не виходило зачати. При цьому співак зазначив, що фізіологічних проблем, які могли б перешкоджати появі потомства, їхня пара не має.

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Раніше стало відомо, що український ведучий Володимир Остапчук одружився зі своєю 23-річною подругою, журналісткою Катериною Полтавською. Юна дружина шоумена розкрила подробиці церемонії.

Також західні ЗМІ повідомляють, що зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон отримала пропозицію руки і серця від фронтмена Coldplay Кріса Мартіна після 7 років стосунків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти