StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Важливе, чим можу поділитися": Мур дала рідкісний коментар про хворобу Вілліса

1 лютого 2024, 12:29
Демі Мур залишилася членом сім'ї Брюса Вілліса навіть після їхнього розлучення.
Брюс Вілліс, Демі Мур
Демі Мур прокоментувала деменцію Брюса Вілліса / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Рік тому американський актор і улюбленець глядачів Брюс Вілліс отримав страшний діагноз - лобно-скронева деменція. Зміни в зірці почалися раніше, але хвороба для його близьких все одно стала шоком і випробуванням, яке вони намагаються подолати разом. За Віллісом доглядає його друга дружина Емма Хемінг, п'ятеро його доньок і колишня дружина, акторка Демі Мур, яка залишила кар'єру заради нього.

І якщо Хемінг багато часу присвячує просвітницькій роботі, спрямованій на підвищення обізнаності суспільства про деменцію, підтримці родин, що зіткнулися з хворобою, а також ділиться особистим досвідом, Мур про стан Міцного горішка говорить дуже рідко.

Нещодавно Демі, під час розмови з Енді Коеном на шоу SiriusXM, дала кілька порад для тих, хто контактує з хворими на деменцію, ґрунтуючись на власному досвіді. Перше і найважливіше, на думку акторки, це бути поруч. Друге - абсолютне прийняття того, хто став жертвою страшної недуги.

відео дня

"Я вважаю, що найважливіше, чим я можу поділитися, - це просто бути з ними (хворими на деменцію - прим. редактора) поруч. Відпустіть тих людей, ким вони були, чи ким, на вашу думку, вони мають бути, чи ким ви хотіли б, щоб вони були. Тоді ви справді зможете жити в сьогоденні та прийняти радість і любов, яка є", - каже Демі Мур.

Демі Мур і Брюс Вілліс були одружені з 1987 по 2000 рік. Вони розлучилися справжніми друзями, і теплі стосунки їм вдалося зберегти навіть після того, як обидва знову зв'язали себе узами шлюбу з іншими людьми. Емма Хемінг, нинішня дружина Вілліса, високо цінує допомогу і підтримку Мур та її участь у питаннях, які стосуються Міцного горішка.

Раніше дружина тяжкохворого Брюса Вілліса, британська модель і акторка Емма Хемінг, зізналася, за що почувається винною. Вона важко переживає метаморфози, які відбуваються з Міцним горішком.

Також інсайдер із близького оточення сім'ї повідомив, що невиліковно хворий Брюс Вілліс перестав впізнавати Демі Мур. Спілкування дається йому все складніше, іноді актор стає агресивним.

Інші новини про Брюса Вілліса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти