StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У трусах і уггі: Кайлі Дженнер в крихітному латексному бікіні скупалася серед снігів

13 грудня 2022, 02:33
58697
Світська левиця вирішила віддатися зимовим розвагам у вкрай відвертому вбранні.
Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер в латексному бікіні скупалася в джакузі під відкритим небом / instagram.com/kyliejenner

25-річна американська модель, бізнесвумен і світська левиця Кайлі Дженнер - наймолодша в клані Кардашьян-Дженнер, відомому у вищому суспільстві.

Мільйонерка з пишними формами до свого невеликого віку встигла побудувати власну косметичну імперію, яка існує вже більше 7 років, стати мамою двох дітей, і зробити незліченну кількість пластичних операцій, щоб відповідати збиральному образу своєї сім'ї.

Перейняла Кайлі у епатажних родичів не тільки тягу до багатства і слави, а й пристрасть до незвичайних нарядів, які в лічені дні стають світовими трендами.

відео дня

Нещодавно Дженнер з инстадівою та кращою подругою Айріс Палмер відправилася в спа-центр, де спробувала купання в гарячому джакузі під відкритим небом. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася гарячими кадрами - дві карколомні жінки бавляться в чані з вируючою водою.

Кайлі одягла стильне чорне бікіні з вінілу на тонких зав'язках, яке ледь прикривало її інтимні місця. Однак в іншому вона подбала про утеплення, адже джакузі поставили в дуже сніговій місцевості - одягла уггі та білий банний халат.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер в латексному бікіні скупалася в джакузі під відкритим небом / instagram.com/kyliejenner

Раніше українська співачка Надія Мейхер в шкіряних штанях випадково засвітила татуювання на інтимному місці, яку раніше бачили мало хто з шанувальників.

Також 28-річна українська блогерка, бізнесвумен, а також дружина і менеджер співака Віктора Павлика Катерина Репяхова показала величезні штучні груди в облягаючому топі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти