StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У тебе неможливо не закохатися": Дорофєєва в білизні верхи на коні влаштувала пожежу в мережі

17 лютого 2022, 00:36
Виконавиця постала в двох відвертих і зухвалих образах. Публіка прийшла в подив.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва / 1+1

Український співачка Надя Дорофєєва випустила кліп на свою нову пісню raznotsvetnaya. Ролик опублікований на YouTube-каналі зірки.

Крім довгоочікуваної прем'єри, публіку вразив образ виконавиці. Вона постала в білому мереживному боді з кардинально іншою зачіскою - білим каре і в еротичних позах сиділа верхи на білому коні.

"Сміливість потрібна нам усім. Сміливість любити і відкрито говорити про свої почуття: починаючи з самого першого кроку, самого першого визнання, закінчуючи сміливістю любити когось відкрито, незважаючи на засудження суспільства та інші заборони. Я переконана, що у любові немає одного кольору. У кожного з нас - він свій, унікальний. raznotsvetnaya - любов, яка, стикаючись з перешкодами, стає ще сильнішою, яскравішою і різнобарвнішою", - йдеться в підписі до музичної роботи.

читайте також"І не соромно голяка?": Каменських порвала мережу фото в прозорій білизніТакож Надя показала себе брюнеткою в довгій шубі, позуючи в спорткарі.

Шанувальники прийшли в подив від образів зірки.

"Як красиво", "В тебе неможливо не закохуватися. Дорофєєва кайф"," Кайф", "Дуже сподобалося, тільки наші українські зірки, вміють так зробити, щоб все було на вищому рівні", "З прем'єрою", - написали фанати Дорофєєвої.

Нагадаємо, Анна Трінчер показала шанувальникам груди без корсета. Зірка позувала в басейні в Єгипті, де відпочивала зі своїм нареченим Олександром Волошиним.

Також раніше Ані Лорк постала перед шанувальниками у вбранні з високим розрізом і засвітила принади без нижньої білизни. Шанувальника навіть назвали її"дівою без трусиків".

читайте також"А з грудьми як була лажа, так і залишилася": блогерка Стужук показала себе в бікініЧитайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти