StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У мережу злили кадри матюків розборок Брітні Спірс з дітьми

12 серпня 2022, 23:55
Брітні Спірс знову опинилася в центрі скандалу.
Брітні Спірс
Брітні Спірс / Instagram

Брітні Спірс, яка все частіше епатує публіку після звільнення від багаторічної опіки батька, продовжує конфліктувати зі своїми синами від її шлюбу до Кевіном Федерлейном.

Нещодавно Брітні звернулася до них з гнівною промовою, де заявила, що робить все можливе, щоб сини любили її. Однак її слова обернулися тим, що Федерлайн виклав скандальні ролики, де Брітні матом і криком розмовляє з синами, коли тим було 11 і 12 років.

На одному з відео видно темну кімнату і чути голос Брітні, яка агресивно сперечається з синами. Дитячий голос за кадром просить дати йому спокійно лягти спати, проте зірка вимагає, щоб дитина спочатку завдала крем на обличчя.

відео дня

читайте також"Їй дійсно потрібна допомога": Гола Брітні Спірс налякала мережу

"Ви всі повинні почати ставитися до мене як до гідної жінки. Я жінка, ясно? Будь добрий зі мною. Ти зрозумів?"- говорила блондинка. Вона також вимагає, щоб вони поважали її.

Друге відео знято в машині. Співачка не стримується в грубих виразах по відношенню до одного з синів.

"Ти з глузду з'їхав? Мені все одно, але я в шоці від тебе. Я не знаю, що робити, і я боюся тебе, тому що ти дивний", — кричала артистка.

Нагадаємо, колишній чоловік Спірс отримав опіку над дітьми одноосібно і сам виховує дітей.

Раніше Спірс на своїй сторінці в Instagram розповіла історію про те, як мріяла подарувати Baby нове звучання, але була присоромлена і освистана продюсерами за таке бажання. "Я попросила те, чого хотіла протягом 14 років – іншу версію Baby. Але команда продюсерів сказала Ні, тому що, бачте, у них, крім мене, є ще чотири артистки. Я хотіла зняти нову версію кліпу красиво, і щоб звук був новим. Але продюсери мені все зіпсували і присоромили. Вони змусили мене відчувати себе абсолютно ніким",- згадує Брітні.

Проте співачка знайшла в собі сили представити публіці своє бачення хіта. Вона виконала Baby One More Time а-капела, поки прала і розкладала речі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти