StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії скасовують концерти ще однієї російської співачки, яка проти війни

6 квітня 2023, 00:00
Російська співачка Діана Арбеніна потрапила в немилість російської влади через свою позицію.
Арбеніна
Арбеніна позбавляється концертів в агресорі-Росії / Фото: скріншот з відео

Російська співачка Діана Арбеніна, яка нещодавно представила пісню про війну в Україні та масові смерті в ній російських окупантів, може втратити концерти в країні агресора-Росії.

Як повідомив телеграм-канал Mash, тур Діани Арбеніної по терористичній Росії "під загрозою повного скасування".

"За нашою інформацією, точно не відбудуться весняні концерти в Тольятті, Чебоксарах, Ульяновську — засмучених глядачів запрошують повертати квитки. Решта міст поки під питанням", - повідомляє медіа.

відео дня

Канал також додає, що причина скасування концертного туру - критика війни з боку Арбеніної.

"І місцеві організатори, які кажуть, що заходи скасовують "з технічних причин". Посилаються на концертні майданчики, які раптово закрили продаж квитків і скасували концерти. Глядачам пропонують не чекати і оперативно бігти в каси за своїми грошима. Тому що чим ближче заявлений день концерту, тим менше віддадуть за повернення", - пише канал.

До цієї хвилини тільки три з десяти анонсованих міст точно відмовилися приймати "нічну снайпершу". У Казані, Іжевську, Пермі, Уфі, Нальчику, П'ятигорську і Ростові стежать за ситуацією, продають квитки і тихо чекають.

Нагадаємо, раніше Діана Арбеніна представила пісню про війну в Україні та масових смертях у ній російських окупантів. Лірична композиція отримала назву "Не мовчи", як заклик до росіян говорити про несправедливий напад РФ.

У тексті вокалістка розповіла про те, що російських солдатів відправляють на "чужу війну", не запитавши, чи хочуть вони воювати з Україною.

Раніше також російська співачка і Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитору і "путіністу" Іллі Рєзніку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти