StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова ніжно звернулася до "путініста" Резнікова

5 квітня 2023, 22:57
Алла Пугачова "попрощалася" з поетом Резником, м'яко звернувшись до нього.
Алла Пугачова та Ілля Рєзнік
Алла Пугачова та Ілля Рєзнік / Instagram

Російська співачка і Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитора і "путініста" Іллі Рєзніка.

На своїй сторінці в Instagram, Пугачова з часткою смутку і розчарування, звернулася до поета: "Ну що, мій друг, "ще не вечір". Все пам'ятаю і ще люблячи, сьогодні ж запалю все свічки і помолюся я за тебе. З Ювілеєм!"- написала вона.

Відзначимо, що напередодні Резник вирішив обірвати багаторічну дружбу з Пугачовою. Так, близькі стосунки Резник припинив своєю підтримкою і фанатичним схваленням війни в Україні, розв'язаної агресором Росією.

Ілля Рєзнік звернувся до Пугачової в інтерв'ю для російського пропагандистського видання. "Так, мені сумно, що Алли немає... все-таки 71 пісню я для неї написав свого часу, і це шматок мого життя. У мене всі ці, що виїхали, викликають жаль. Тому що я знаю, що за кордоном вони довго не протримаються. Перші концерти для наших емігрантів пройдуть, а потім гострота їх вчинків пропадає, нівелюється, інтерес до них згасає. І у них життя буде дуже сумне. Тому, я б порадив повертатися на батьківщину, де їх любили. І, може бути, люди все пробачать їм і почнуть знову поважати", - заявив Резник.

Раніше також співачка Лайма Вайкуле, яка відкрито засудила військовий напад Росії на Україну, помріяла про іншу Росію, якою та могла б стати, не будь біля її керма диктатор Володимир Путін.

У своєму інтерв'ю "обережно Собчак", Вайкуле помріяла на тему того, що гуморист Максим Галкін, який відверто засудив війну терористичної Росії в Україні, міг би стати президентом Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти