StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Врешті-решт, це було важко": Білозір назвала причину розлучення з Недзельським

1 лютого 2024, 17:00
Оксана Білозір оцінила останні роки шлюбу з другим чоловіком та назвала, що саме стало тригером для розриву.
Оксана Білозір
Оксана Білозір розповіла, чому розлучилася з другим чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana_bilozir

Сімейний і творчий тандем української співачки та Народної артистки України Оксани Білозір із музичним продюсером Романом Недзельським вважався в українському шоу-бізнесі зразковим - цілих 33 роки разом. Тому новина про те, що пара розлучається, стала шоком для багатьох українців.

Ініціатором розриву стала сама співачка. Вона розповіла, що близько 10 років не живе з чоловіком, тому розлучення стало логічним і закономірним рішенням.

У своєму недавньому інтерв'ю для Слави Дьоміна Оксана Володимирівна зізналася, що каталізатором стало саме те, що вони з Недзельським стали самотніми, але в парі. У кожного з них було своє життя, і це обтяжувало співачку.

відео дня

"Дуже довгий період часу ми жили окремо. Більше ніж 10 років. І це було неправильно. Пара має бути разом кожний день. Бо кожний день є якісь виклики, якісь питання, які потрібно вирішувати, і коли це на плечах когось із двох багато часу, то це неправильно. Я думаю, Роман точно так само це відчув. Він жив окремо, йому було комфортно. А я жила окремо з його мамою, з дитиною нашою, тобто вся господарка була на мені, і мені врешті-решт це було важко", - каже Оксана Білозір.

Зараз артистка, за її словами, насолоджується самотністю.

Раніше зірка серіалу "Пліткарка", британський актор Ед Вествік, зробив пропозицію руки і серця своїй коханій на висоті 3000 м у швейцарських Альпах.

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва стала мамою, і сталося це кілька років тому. Подробиці цієї події розкрив український продюсер і ведучий Євген Фешак.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти