StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Казахстані скасовують концерти якутської співачки, яка брала участь у Z-концерті

18 січня 2023, 14:42
Концерти скасовують один за іншим, а шанувальники співачки не поділяють її проросійської позиції.
1674045077-1482.jpg
Чыскыырай. Скріншот відео

У Казахстані, в місті Алмати скасували концерт етно-співачки Чискиирай через її участь у концерті на підтримку так званих ЛНР і ДНР, що пройшов у вересні минулого року в Якутську.

За інформацією SakhaLife, один з шанувальників співачки написав, що він не розуміє такої безпринципності співачки. "Чискиирай - талант, так. Але я не розумію такої безпринципності: спочатку виступити на Z-концерті, а потім поїхати в Казахстан, щоб виступати перед росіянами, що виїхали", — пише один з колишніх шанувальників творчості.

Повідомляється, що в Казахстані скасовані вже кілька концертів.

відео дня

Нагадаємо, раніше керівництво міланського театру "Арчімбольді" вирішило скасувати виступ артиста, балеруна, зрадника України і путінського посіпаки Сергія Полуніна.

Рішення скасувати виступи артиста балету Сергія Полуніна "соціальною відповідальністю", коли в умовах війни неможливе проведення запланованих вистав. Якщо перевести російську пропагандистську версію на нормальну мову, то концерти балеруна скасували через зраду, підтримку війни і вбивств своїх мирних співгромадян.

"В останні тижні склалася така обстановка на тлі протестів в соціальних мережах і вимогах скасувати виступи, що театру важко підтримувати художній вибір", - сказали в театрі. Тобто глядачі стали вимагати скасування концертів людини, яка виступає за вбивства.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти