StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Балеруну-зраднику Полуніну скасували вистави в Мілані через його продажну позицію щодо війни в Україні

30 грудня 2022, 16:47
Балерун тепер зможе виступати лише в містах російської глибинки, в розвалених клубах і під запах перегару "хороших росіян". Зате на" батьківщині", в Росії.
Сергій Полунін
Сергій Полунін / УНІАН та Instagram

Керівництво міланського театру "Арчімбольді" вирішило скасувати виступ артиста, балеруна, зрадника України і путінського посіпаки Сергія Полуніна.

За інформацією агентства ТАСС, рішення скасувати виступи артиста балету Сергія Полуніна є "соціальною відповідальністю", коли в умовах війни неможливе проведення запланованих вистав. Якщо перевести російську пропагандистську версію на нормальну мову, то концерти балеруна скасували через зраду, підтримку війни і вбивств своїх мирних співгромадян.

"В останні тижні склалася така ситуація на тлі протестів в соціальних мережах і вимогах скасувати виступи, що театру важко підтримувати художній вибір", - сказали в театрі. Тобто глядачі стали вимагати скасування концертів людини, яка виступає за вбивства.

відео дня

Там також пояснили, що всі квитки за ціною від €40 до €160, можна повернути. Полунін повинен був виступати зі своїм спектаклем "Распутін" 28 і 29 січня 2023 року. Раніше в театрі говорили про погрози і побоювання за безпеку і громадський порядок під час вистав.

Крім того, що уродженець зруйнованого Росією Херсона Полунін є путіністом і прихильником війни, він ще й володіє поганим характером. Так, його неоднозначні заяви і скандальні вчинки призвели до розриву його відносин з королівським балетом Великобританії, де він був прем'єром з 2007 по 2012 рік.

Нагадаємо, раніше танцюрист Сергій Полунін записав відео, в якому розридався з-за того, що його "батьківщина" (Росія - авт.) вставила йому "ніж у спину" і скасувала його виступ на святі-вакханалії, присвяченому незаконній анексії Херсонської та Запорізької областей України.

Тремтячим голосом танцюрист також згадав інцидент в Узбекистані, з якого все нібито почалося. "Я станцював соло про російських солдатів, про загиблих російських солдатів. Пісня Добра, про те, як ми вдячні їм і обов'язково зустрінемося знову", - розповів культурний терорист. Однак у Ташкенті не зрозуміли любові танцюриста до окупантів. Організатори шоу в Ташкенті зробили йому догану в грубій формі і відмовилися платити добові його команді. До речі, спочатку Полунін повинен був виступити під композицію Take Me To Church ірландського музиканта hozier.

Тепер же ображений танцюрист поскаржився на скасування його виступу у вищезгаданому концерті. У своєму горі, захлинаючись сльозами, балерун розповідає, яких зусиль йому варто було "не прогнутися" заради своєї нової "батьківщини", як сильно він мріяв про те, що його рідний Херсон стане Росією, а також про татуювання головного терориста планети Путіна на своїх грудях. "Я не прогнувся", - ридає "патріот".

Вас таке може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти