StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Канаді дівчинка віддала Kalush Orchestra свої 500 доларів на потреби ЗСУ

9 листопада 2022, 10:54
Оркестр Калуш розпочав благодійний тур по Канаді. Там музикантам маленька фанатка на ім'я Злата передала гроші на потреби ЗСУ.
Калуш, дівчинка
У Канаді дівчинка віддала Kalush Orchestra свої 500 доларів на потреби ЗСУ / колаж фото facebook.com/kalush.official/

Вітчизняний реп-колектив Kalush Orchestra (переможці Євробачення-2022) в рамках свого канадського благодійного туру отримали від своєї маленької фанатки Злати 500 доларів США ‒ на потреби ЗСУ. Така інформація була опублікована на офіційній сторінці групи в соцмережі Facebook.

"Дівчинка Злата передала 500$ на допомогу Україні, які заробила сама, коли співала на концертах. Її мама написала, що Злата дуже любить групу Kalush Orchestra і хоче передати ці кошти для України. Це неймовірно, коли такі маленькі дітки роблять такі великі вчинки! Спасибі!",- розповіли музиканти.

Дівчинка передала кумирам конверт з п'ятсот доларами. І на папері написала: "Гонорар Злати Барчук".

Цікаво, що такі гроші Злата заробила особисто ‒ своїми виступами на концертах.

Нагадаємо, що легендарний фінський попрок-гурт The Rasmus спільно з українською групою Kalush Orchestra презентували спільний трек "In The Shadows of Ukraine" та свіжий кліп на цей трек. Відео на пісню знімали у столиці Польщі, Варшаві.

Раніше повідомлялося, що Олег "Калуш" Псюк, лідер гурту Kalush Orchestra, показав рідкісне фото, на якому він милується зі своєю дівчиною - Олександрою Білобров. Пара разом всього рік, але на їх долю вже випали непрості випробування, які закохані успішно долають.

Також пара Псюка і Білобров дала перше спільне інтерв'ю, в якому розповіла історію своїх стосунків, розкрила плани на майбутнє, а також поділилася секретом їхнього кохання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти