StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В Ізраїлі скасували концерти російських виконавців-путіністів: хто в списку

21 квітня 2022, 13:07
Російським артистам скоро доведеться виступати тільки в Росії.
Григорій Лепс
Григорій Лепс залишиться без концертів в Ізраїлі / wikipedia

В Ізраїлі зупинені продажі квитків на концерти Григорія Лепса і Філіпа Кіркорова, які планувалися на травень і червень цього року, відповідно.

Формально про скасування гастролей поки не оголошено, можливо концерти Лепса і Кіркорова будуть перенесені, пише Newsru.co.il.

читайте також"Нехай краще мовчить, ніж як Басков": Данилко жорстко присоромив Кіркорова через війну в Україні

відео дня

Нагадаємо, що Григорій Лепс був одним з учасників концерту на підтримку "спецоперації" в Україні, що відбувся на стадіоні "Лужники" в Москві 18 березня. Ряд громадських організацій та активістів домагалися скасування його гастролей в Ізраїлі.

Філіп Кіркоров тривалий час утримувався від коментарів з приводу вторгнення армії РФ в Україну. На цьому тижні в своєму Instagram він виступив на підтримку політика-втікача Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. При цьому Кіркоров відніс Медведчука до" політв'язнів "і назвав його своїм"старшим другом".

Відзначимо, ведуча Маша Єфросиніна розповіла, як російський співак Філіп Кіркороввипрошував у нинішнього президента України Володимира Зеленського ролі у фільмах.

В інтерв'ю Наталії Мосейчук вона обурилася, що в мирні часи Кіркоров активно гастролював по Україні, давав тут безліч концертів, його обожнювали українці, він знімався в наших мюзиклах і фільмах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти