StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У 53 роки померла популярна українська актриса

31 січня 2023, 10:10оновлено 31 січня 2023, 12:41
Актриса грала в популярних серіалах, а також в театрі.
Ольга Когут
Ольга Когут / Соцмережі

На 53 році життя померла українська актриса, зірка серіалу "Доярка з Хацапетівки" Ольга Когут.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив режисер Михайло Резнікович.

"Пішла Ольга Когут ... Горе для її близьких, горе для театру... вона була однією з найчистіших, щирих, творчо безкорисливих - хто без залишку віддав нашому театру всі сили своєї душі. Ніколи не лукавила, не прикидалася, не шукала вигоди", - написав він.

відео дня
У 53 роки померла популярна українська актриса

Актриса була відома завдяки фільмам "Доярка з Хацапетівки"," Повернення Мухтара","Леді Бомж" і багатьом іншим.

Її смерть стала справжнім потрясінням для її колег. У актриси залишилися дочка і старенька мама. Причина смерті знаменитості не називається.

Ольга Когут народилася 18 березня 1969 року в Донецьку. У 1989 році закінчила Донецьке училище культури за спеціальністю "Режисура драматичного театру". Ще студенткою почала працювати в Донецькому обласному музично-драматичному театрі імені Артема. У 1995 році вступила до Київського інституту театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого. У 1996 році була запрошена в студію молодих акторів Київського національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що зірка серіалів кіновсесвіту Зоряний шлях, Щоденники вампіра та Надприродне Енні Вершинг померла на 46 році життя від тривалої боротьби з онкологією.

Про це повідомляє видання Deadline з відсиланням на чоловіка Вершинг, актора Стівена Фулла. "Сьогодні в душі нашої сім'ї утворилася величезна діра. Але Енні залишила нам інструменти, щоб заповнити її. Вона знаходила диво в самих звичайних моментах. Їй не потрібна була музика, щоб танцювати. Вона навчила нас не чекати, поки пригода знайде тебе", - каже убитий горем вдівець.

Незважаючи на страшний діагноз, Вершинг продовжувала зніматися у фільмах і серіалах. Її останньою кінороботою стала поява в серіалі "Зоряний шлях: Пікар" в образі королеви борг.

Раніше стало відомо, що індійська актриса, найбільш відома ролями в серіалах "імператор Ашока", "любов по Інтернету" і "Алі-Баба: Легенда воїна", Туніша Шарма вчинила самогубство у віці 20 років під час зйомок.

Також знаменитий футболіст Пеле померти від раку у віці 82 роки. Напередодні стало відомо, що стан здоров'я легенди світового футболу, триразового чемпіона світу, колишнього міністра спорту Бразилії Пеле погіршується.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти