"Жахливий процес": дружина Бабкіна розкрила подробиці його хвороби

25 січня 2021, 15:43оновлено 25 січня 2021, 20:13
Сергій Бабкін стрімко втрачає зір, і вони з дружиною терміново записалися на операцію до Німеччини. Його дружина розкрила нові подробиці про здоров'я Бабкіна
Сергій Бабкін
Сергій Бабкін / Instagram

Сергій Бабкін на вихідних оголосив, що пропаде з Instagram, бо збирається на лікування страшного захворювання очей, яке щойно виявив.

Увечері 24 січня Сніжана Бабкіна вийшла в прямий ефір в сторіз, і розповіла, що вони з Сергієм вилітають до Німеччини для діагностики та лікування, але карантинні запобіжні заходи змусили їх затримати виліт на тиждень.

"Чекаємо на 1 лютого, коли ми зможемо вилетіти. Ми б вилетіли ще вчора, але у зв'язку з цими карантинними труднощами, ми не можемо фізично цього зробити і клініка записала нас аж 2-го. З 2-го до 5-го буде проводитися їх діагностика. Німці нікому не довіряють, будуть робити свою і на 5 число вже призначена операція. Найголовніше, щоб до 5-го не втратити те, що ми маємо", - каже Бабкіна на відео.

Сніжана Бабкіна пояснила, що помітили погіршення зору випадково, і в звичайних умовах це точно б пропустили - а хвороба така, що в один момент людина просто може перестати бачити.

'Жахливий процес': дружина Бабкіна розкрила подробиці його хвороби

"А що ми маємо зараз. Тиждень тому було -50 відсотків центрального зору. На вчорашній момент - мінус 70 відсотків вже втрачено. Але найпідступніше те, що це не відчувається. Тобто близько Сергій став бачити погано. А далеко він бачить добре. І десь ззаду, на задній стінці, відбувається цей жахливий процес. Але він відбувається так приховано, що ти його не відчуваєш і просто в певний момент тобі можуть вимкнути світло", - сказала вона, і додала, що вони буквально рахують дні до вильоту, і радіють, що хоча б вчасно помітили проблему.

Сніжана Бабкіна розповіла про стан Сергій Бабкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти