StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вустами немовляти: 7-річна донька Гордона і Бацман жорстко вилаяла Путіна і РФ

22 квітня 2024, 15:34
593
З усією своєю дитячою безпосередністю Аліса Гордон видала красномовну характеристику країні-окупанту.
Дмитрий Гордон, Алеся Бацман, Алиса Гордон
Аліса Гордон висловилася про Росію і Путіна / колаж: Главред, фото: instagram.com/alesiabatsman

7-річна Аліса Гордон - середня донька українських журналістів Дмитра Гордона та Олесі Бацман. Незважаючи на свій юний вік, дівчинка вже має стійку громадську позицію, і не соромиться про неї говорити.

Аліса, як і батьки, смілива у висловлюваннях, і віртуозно поєднує це з дитячою безпосередністю. Нещодавно дівчинка дала своєму батькові інтерв'ю, в якому висловила свій погляд на повномасштабну війну в Україні.

"Знаю, що Путін просто напав, він хоче захопити Україну і водночас, щоб його зупинити не могли, [хоче] просто вбити всіх людей. Тому тривоги", - впевнено заявила дитина.

відео дня

Що ж стосується її думки про країну-окупанта та її директора, то тут думка Аліси виявилася непохитною і категоричною. "росія жахлива. Ще росія - [екскременти] смердюче! І ще Путін Володимир - [екскременти]", - переконана Аліса Гордон.

Хто такий Дмитро Гордон?

Дмитро Ілліч Гордон - радянський і український журналіст. З 1996 року - ведучий програми "В гостях у Дмитра Гордона"; у 1995-2019 роках - головний редактор газети "Бульвар Гордона". Засновник інтернет-видання "Гордон". Депутат Київської міської ради (2014-2016).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український блогер Тайлер Андерсон (Олексій Шкробинець) з YouTube-каналу Geek Journal повідомив, що пішов на фронт і розповів, що його мотивувало на таке рішення.

Також стало відомо, чому розлучилися Камалія і Мохаммад Захур. Ходять чутки, що недавні знімки, на яких співачка зображена в синцях і саднах, безпосередньо пов'язані з її розлученням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти