StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Продовжує жити в світі аб'юзу": чому розлучилися Камалія та Мохаммад Захур

21 квітня 2024, 19:19
8488
Пліткарі обговорюють, чим насправді закінчилося казкове життя популярної співачки і мільярдера.
Камалія та Мохаммад Захур із дітьми
Камалія і Мохаммад Захур розлучення - чому Камалія пішла від Захура / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Українська співачка Камалія стала однією з найбільш обговорюваних тем у світських хроніках після того, як у Мережі з'явилися її моторошні знімки з синцями і саднами. Шанувальники артистки стали припускати, що "автором" побоїв став її колишній чоловік - британо-український мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур.

Камалія стала на захист екса, і заявила, що батько двох її дітей - чоловік кришталевої чесності, і нездатний на таке. Втім, уточнювати, хто покрив її обличчя гематомами, вона не стала.

Тим часом блогер-пліткар Богдан Беспалов висловив припущення, що той, хто б'є зірку, і той, хто спровокував її розлучення із Захуром, - одна й та сама людина. За даними його інформаторів, Камалія закохалася в чоловіка-аб'юзера, коли була в офіційному шлюбі з пакистанським бізнесменом. Заради цього роману вона покинула законного чоловіка, але щастя нове кохання їй не принесло.

відео дня

Також Беспалов зазначає, що Захур не залишає колишню кохану в біді, і намагається врятувати від нового коханця, який розпускає руки. Однак Камалія все одно повертається до кривдника.

"Камалія та Захур справді розлучилася в минулому році. А все через те, що вона закохалася в Мішу. Це той чолов'яга, який, за чутками, її лупцює. Співачка почала зраджувати в шлюбі і Захур готовий був її пробачити. Коли він дізнався, то сказав: "Окей, я забуду, закрию очі, тільки припини це робити". На що Камалія відповіла: "Ні, я обираю іншого" і пішла до нього. Вона повернулася в Україну і почала з ним жити, а в порівнянні з Захуром, то в нього взагалі грошей немає. Захур хоче її витягнути назад до Лондона, щоб більше вона не отримувала стусанів. Та співачка не погоджується і продовжує жити в цьому світі аб'юзу. Дуже шкода, адже Захур дарував їй увесь світ в прямому сенсі цього слова і вона могла продовжувати жити гарно", - розповів блогер.

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, акторка, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Співачка Камалія - останні новини:

Раніше Камалія відверто розповіла про стосунки з ексчоловіком після розлучення. Шанувальники артистки довго не могли повірити, що вона розійшлася з Мохаммадом Захуром після 20 років разом.

Також співачка отримала складно прогнозоване ушкодження, про яке соромилася розповісти фанатам. Втім пізніше Камалія все ж розкрила подробиці своєї моторошної травми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти