Пішов із життя відомий російський спортивний коментатор

5 квітня 2021, 23:02
На початку березня Гендліну зробили дві операції через інфаркт. 26 березня аналізи показали, що у нього є антитіла на коронавірусну інфекцію.
Пішов із життя відомий російський спортивний коментатор
Помер російський спортивний коментатор

5 квітня, у віці 84 роки, перестало битися серце авторитетного російського спортивного коментатора Володимир Гендліна, який спеціалізувався на боксі і досяг чудових результатів на аматорському рівні перед стартом кар'єри журналіста, повідомляють Ведомости.

На початку березня Гендліну зробили дві операції через інфаркт. 26 березня аналізи показали, що у нього є антитіла на коронавірусну інфекцію, що означає він безсимптомно переніс недугу. Однак COVID-19 викликав пневмонію, яка і забрала його життя. Під апаратом ШВЛ Гендлін провів останні дні свого життя.

Гендлін на аматорському рівні 51 раз виходив на ринг і здобув 50 перемог. Згодом працював дитячим тренером та коментатором. На пострадянському просторі він один з найвідоміших знавців боксу, а також прославився тим, що коментував бої братів Кличків.

відео дня
  • Раніше повідомлялося про те, що на 89-му році життя помер відомий український мовознавець, літературознавець, перекладач, громадський діяч, автор 20 підручників з української мови для середніх і вищих шкіл Іван Ющук.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти