StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла популярна комедійна американська актриса Кірсті Еллі

6 грудня 2022, 09:09
Померла популярна комедійна американська актриса Кірсті Еллі
Кірсті Еллі. Instagram

Популярна голлівудська актриса Кірсті Еллі померла у віці 71 року після тривалої боротьби з раком.

Як пише The Daily Mail, про це повідомили в понеділок її спустошені діти.

Син Еллі, 30-річний Вільям Тру, і дочка Ліллі Прайс, 28 років, опублікували заяву в соціальних мережах, щоб повідомити новини про їх "неймовірну і люблячу" матір, яка була відома своїми ролями в телевізійних шоу і фільмах.

відео дня

Вони виявили, що їхня мати лише "нещодавно дізналася", що у неї рак, і що вона "була оточена найближчою родиною і боролася з величезною силою, залишаючи нам впевненість у її нескінченній радості життя та будь-яких пригодах, що попереду". '

Актриса деякий час не з'являлася на публіці, а її остання фотографія була показана під час відео на початку вересня, коли вона просувала свій профіль на особистій сторінці в Instagram.

В останні дні свого життя вона лікувалася в онкологічному центрі Моффітта в Тампі, штат Флорида.

У квітні цього року вона виступила в телешоу "співачка в масці".

Керсті Еллі була найбільш відома за роллю Ребекки Хоу в ситкомі "весела компанія" (1987-1993), за яку вона отримала премії "Еммі" і "Золотий глобус", а також за роллю в ситкомі "Салон Вероніки (1997-2000). Вона також відома за роллю у фільмі "вже хто б говорив" (1989) і його двох сиквелах.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що американський актор і Викладач акторської майстерності Кларенс Гіллард-молодший помер 28 листопада 2022 року від тривалої хвороби у віці 66 років. До свого 67-го Дня народження він не дожив всього місяць.

"Професор Гіллард був маяком світла і сили для всіх, хто його оточував. Всякий раз, коли ми запитували його, як він себе почуває, він радісно заявляв, що він " Благословенний!"Але насправді благословенні були ми-ті, кому пощастило бути його колегами і учнями протягом стількох років. Ми любимо вас і будемо дуже сумувати за вами, професоре Джи!"- каже режисер університету Хізер Аддісон.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти