Помер Михайло Смирнов - відомий капітан Що? Де? Коли?

11 вересня 2020, 12:11оновлено 11 вересня 2020, 19:50
822
Російський журналіст і капітан Що? Де? Коли? Максим Смирнов помер у 64 роки в Москві
Михайло Смирнов
Михайло Смирнов / Facebook

На 65 - му році життя помер постійний учасник популярної гри Що? Де? Коли? Михайло Смирнов.

Першим про це повідомив Максим Поташев в соцмережі, вказавши, що поки що нічого невідомо про похорон, і що причина смерті Михайла Смирнова - інсульт.
"Сьогодні не стало Міші Смирнова, мого старого друга і першого капітана в телеклубі. Він був дуже доброю і світлою людиною", - написав його колега Максим Поташев у Facebook.

Помер Михайло Смирнов - відомий капітан Що? Де? Коли?

Смирнов грав в інтелектуальному клубі з 1988 по 2010 роки, був капітаном однієї з найяскравіших команд 90-х, в яку входили Максим Поташев, Борис Левін, Леонід Тимофєєв і багато інших відомих гравців. Михайло Юрійович провів за столом 18 ігор, з яких більше половини закінчилися перемогою.

відео дня

"Сьогодні не стало Михайла Смирнова. Він грав у нашому клубі з 1988 по 2010 роки, був капітаном однієї з найяскравіших команд 1990-х років. Михайло провів за столом 18 ігор, з яких більше половини закінчилися перемогою. В останні роки Михайло не втрачав зв'язку з телеклубом, приходив на ігри в Нєскучний сад, ділився досвідом з молоддю. Висловлюємо співчуття рідним і близьким Михайла Смирнова", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці "що? Де Коли?" у соцмережі.

В останні роки Смирнов вже не брав активної участі в іграх, але не втрачав зв'язку з телеклубом, приходив на ігри в Нєскучний сад.

Під постами в соцмережах родичами передають співчуття і слова розради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти