StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Український артист розповів, як російська ракета у Львові вибухнула поруч із ним

5 вересня 2024, 01:27
221
Співак якраз біг зі своєю сім'єю в укриття, коли пролунав вибух.
Юлик ледве встиг добігти до сховища
Юлик ледь встиг добігти до сховища / Колаж Главред, фото Instagram/julikofficial, Facebook/julik.project

Український шоумен Юлик розповів, що під час російського обстрілу мирного Львова ракета влучила зовсім поруч із його будинком.

Як пише ТСН, у момент обстрілу, він разом із сім'єю спускався в укриття, коли почув гучні вибухи. Звук був настільки потужним, що артист був переконаний, що ракети влучили в його будинок. За словами артиста, він був у шоці від жахливих обстрілів і чергового цинічного злочину російських окупантів.

За словами виконавця, вони почали йти в безпечне місце саме тоді, коли попередили про ракетну небезпеку, однак приліт стався так швидко, що Юлик із сім'єю навіть не встиг добігти до укриття.

відео дня

Що таке ТСН?

ТСН (Телевізійна Служба Новин) - щоденна інформаційна телепрограма новин каналу "1+1" виробництва "1+1 Media". ТСН є однією з найпопулярніших програм новин в Україні. У грудні 2012 року програма встановила абсолютний рекорд, отримавши частку аудиторії 31,5%. Це означає, що майже третина глядачів в Україні дивилася випуски ТСН, пише Вікіпедія.

"Це сталося дуже швидко. На жаль, ми звикли до війни. Коли летіли "шахеди", думали, буде все добре, а тут новина про крилаті ракети... Мені так прикро, коли читав новини про загиблих і постраждалих... Росіянам бажаю відчути те, що сьогодні і не тільки сьогодні переживала кожна українська сім'я...", - написав він.

Вибухи в Україні - удари по Львову 4 вересня

Нагадаємо, у Львові внаслідок удару Росії загинули 7 людей, серед них троє дітей.

Начальник управління захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та оборонної роботи Львівської ОДА Віктор Іваницький відповів на гучний фейк РФ про удар. Російські ракети в ніч на 4 вересня влучили не в "оборонні підприємства" у Львові, як стверджувала кремлівська пропаганда, а в житлові будинки, проте військових об'єктів у районі прильотів не було.

У Львові, як клянуться вбивці цивільного населення, було здійснено удар "Кинджалами" та БПЛА по підприємству ВПК. Так окупанти, схоже, називають житлові будинки, по яких сьогодні вранці прилетіли російські ракети.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти