Українських телеведучих забрали в "кутузку" після прильоту до Риму

28 січня 2021, 11:09оновлено 28 січня 2021, 16:45
Телеведучі викликали недовіру у місцевої поліції, і пильні правоохоронці не бажали їх відпускати навіть після з'ясування ситуації.
Макс Узол, Ольга Манько
Макс Узол та Ольга Манько / прес-служба

Напевно, у кожного хоч раз були курйозні або форс-мажорні ситуації при перетині кордону і проходженні митного контролю. Адже справа серйозна. А у ведучих реаліті "У кого більше?", яке показує Новий канал, тревел-блогерів Макса Узола і Олі Манько таких історій дуже багато. Про один з моментів, який добре полоскотав їхні нерви, вони розповіли ексклюзивно для видання Главред.

"Ця історія трапилася зі мною і Олею приблизно в 2017-2018 році, коли ми знімали проект Заробітчани для Нового каналу, - розповідає ведучий. - Ми повинні були летіти до Франції через Рим. Прикол в тому, що Україна тоді тільки ввела безвізовий режим з Європою. Ще не всі країни навіть знали про це. І ось, коли ми прилетіли до Риму, перше, що у нас запитали на митному посту: "Де ваша віза?" Ми їм відповіли, що у нас безвіз, тому з документами все в порядку. Митники в свою чергу здивувалися цьому і забрали нас до поліцейської дільниці".читайте такожУкраїнський телеведучий дивом уникнув в'язниці за "подвиги" в Таїланді

Макс Узол та Ольга Манько
Макс Узол та Ольга Манько / прес-служба

Тут почалося найцікавіше - ведучих разом з режисером проекту Олею, яка також летіла у відрядження, почали допитувати, перевіряти всі речі, документи, навіть перераховувати, скільки грошей в їх гаманцях.

відео дня

"Пам'ятаю, що запитали ще, чому у нас так багато грошей з собою. Насправді, це не дивно, тому що у відрядження ми їхали на цілий місяць, - згадує Макс Узол. - Нарешті хтось із начальства повідомив, що все нормально, у нас в країні дійсно ввели безвізовий режим. Але це не допомогло. Поліцейські все одно не хотіли нас відпускати, бо ми викликали у них величезні підозри. Напевно, подумали, що ми емігранти - багато речей і грошей з собою".

Макс Узол
Макс Узол / прес-служба

"Далі правоохоронці почали перевіряти наші броні на житло. І, як на зло, до цього теж з'явилися питання, - згадує ведучий реаліті, яке показує Новий канал. - На проживання у нас було на 28 днів, а на два останніх - ні, тому через це нас не відпускали. Говорили: "Агаа, у вас немає бронювання, Ви точно хитруєте". Ми почали втрачати надію, що полетимо до Франції, тому що пересадка в Римі була всього дві з половиною години, дві з яких ми просиділи в поліцейській дільниці. І якимось дивом все ж вдалося умовити вартових нас відпустити. Щосили побігли на літак і таки встигли. Побачили тільки, як відразу за нами зачинилися двері".

Нагадаємо, що нові випуски хардкор-реаліті "У кого більше?" виходять щосуботи о 12:00 на Новому каналі. Старі випуски програми можна подивитися на сайті або на YouTube Нового каналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти