StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українська ведуча розповіла про інтимну пропозицію від росіянина

23 серпня 2024, 15:31
2664
Аліна Шаманська поділилася маленьким інцидентом інтимного характеру.
Аліна Шаманська розповіла про непристойну пропозицію
Аліна Шаманська розповіла про непристойну пропозицію / Колаж Главред, фото Instagram/shamankaa

Популярна українська ведуча і блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська здивувала розповіддю про те, як їй пропонували інтим за гроші.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці". Вона поділилася, що жодного разу не отримувала пропозиції щодо інтиму за гроші, мовляв, вона в такому плані не цікава.

"Річ у тім, що мені здається, що я не підходжу на таку роль. У мене Instagram такий, що я показую, як борщі варю. Хто мене запросить? Чоловік, який би мене запросив, він би замучився. Я б йому розповідала про важливі речі, він би втратив цікавість", - пожартувала блогерка.

Хто така Аліна Шаманська

Аліна Шаманська також раніше відома як Аліна Ханумак - українська блогерка, на яку в "Інстаграмі" підписано понад 1 мільйон читачів. За освітою Аліна - магістр хімії нафти і газу. Навчалася вона в Національному авіаційному університеті України.

Тим часом, вона згадала, що непристойні пропозиції все ж отримувала. Ба більше, ще й від росіянина.

Щоправда, це було ще до повномасштабної війни в Україні. Він тоді пропонував ведучій 10 тисяч доларів за їхню інтимну зустріч.

"Хоча... запрошували! В Instagram повідомлення мені надіслав чоловік: "10 тисяч доларів за нашу зустріч". Він русявий був, це ще до війни було", - згадала знаменитість.

Новини шоу-бізнесу в Україні та світі:

Нагадаємо, наприкінці листопада 2023 року співачка Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин оголосили про своє розлучення - через рік після весілля. Ініціатором розлучення став саме Волошин.

Також на своїй сторінці в Instagram блогер зазначив, що він почувається травмованим неадекватною поведінкою свого біологічного батька в сім'ї. Він також пояснив, що розлучення з Анною мотивується, зокрема, його "генетичною схильністю" до руйнування стосунків.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти