StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведучий "Холостяка" збирається усиновити дитину

25 жовтня 2022, 09:45
Пара зізналася, що серйозно подумує про усиновлення навіть двох дітей.
Григорій Решетник
Григорій Решетник / Instagram

Подружжя Решетникових, Христина і Григорій, які вже і так виховують трьох синів, задумалися про усиновлення малюка, який втратив своїх рідних під час жорстокої війни Росії проти України.

Як розповів телеведучий в програмі ЖВЛ, тему усиновлення вони ще обов'язково піднімуть, але після перемоги України.

За словами Христини Решетник, в березні вона побачила фото і відео, як евакуювали дітей зі сходу і півдня. "Там були також дітки з Харкова. Маленькі, їх перевозили на автобусах. Я пам'ятаю це, і просто до сліз, коли їх так багато, просто штабелями поклали", – згадала Решетник.

Після цього сюжету, Решетніки виїхали в дитячий будинок, щоб допомогти цим дітям речами та іншими необхідними речами. "Ти береш цих малюків, вони в колясочках або підбігають до тебе, і так всі хочуть ласки, любові. Я кажу Гриші: "Ти готовий взяти четверту дитину, усиновити? Я б хотіла дуже", - поділилася Христина.

Сам телеведучий взагалі розглядає можливість усиновлення не тільки одного, а навіть двох діток.

"Можливо, не тільки четвертого, а ще й п'ятого. У наших хлопців своє "замовлення": хлопчика, дівчинку. Ми вважаємо, що під час війни обов'язок кожної сім'ї – думати про усиновлення. Душа розривається, хочеться відразу всім допомогти. Але усиновлення - це дуже відповідальна річ", - прокоментував Григорій.

Нагадаємо, раніше Учасник 2 сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка, головною героїнею якого була українська співачка Злата Огневич, підводний фотограф і фрідайвер Андрій Хветкевич здійснив камінг-аут.

На своїй сторінці в Instagram він повідомив, що нарешті відкинув стереотипи, зізнався в любові і зробив пропозицію своєму обранцеві, який, до речі, відповів "так".

"Довгий час я керувався стереотипами і не був чесний перед собою. Протягом останнього року я багато думав і роздумував над собою, і, нарешті, я готовий поділитися з усіма вами своєю правдою. Я знаю, що ви любите мене, і я сподіваюся, що Ви мене підтримуєте. Я знаю, що у вас можуть бути питання (бо у мене точно були). У будь-якому випадку, я такий який є, і я вчуся приймати і любити себе. Нещодавно він сказав "так", і сьогодні ми їдемо в невелику відпустку в Європу, щоб відсвяткувати наше заручення і його День народження",- написав Хветкевич під фото, де він і його наречений-колумбієць цілуються під водою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти